Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedere trainer zou wel een 'probleem' van zestien goals willen hebben'

Laatste update:

"Oud-spelers roepen dingen in de media, dat gebeurt. Jérémy weet hoe het werkt en we accepteren de kritiek. Maar Filippo Inzaghi heeft wel altijd achter hem gestaan", aldus Kevin Ménez in gesprek met Footmercato. "Mensen roepen dat hij egoïstisch is, maar hij is de op één na beste passer van de ploeg en is ook nog eens de topscorer. Het kan altijd beter, maar het is wel erg makkelijk om alleen Jérémy als het probleem aan te wijzen."

De kans is volgens de vertegenwoordiger groot dat de 28-jarige Fransman ook komend seizoen in San Siro speelt: "De club heeft ons niets verteld, dus is er geen reden om te vertrekken. In het hedendaagse voetbal is iedereen te koop, maar Jérémy voelt zich goed bij de club. Liverpool en AS Monaco? Dat zijn slechts geruchten en er is niets concreet." Milan nam Ménez afgelopen zomer transfervrij over van Paris Saint-Germain.

De kritiek van Gennaro Gattuso op Jérémy Ménez is ...

Meer nieuws

Feyenoord-reserve over mogelijk vertrek: 'Ik sta open voor een nieuwe uitdaging'
3
VZ Team van de Week: Ajax, Feyenoord en PSV aanwezig na doelpuntrijk weekend
7
Pak 50x je inzet als Real Madrid en Bayern München allebei scoren!
0
Speler van Borussia Dortmund reist vanwege examen apart naar CL-kraker in Parijs
7
Derksen ergert zich groen en geel aan sportverslaggever: 'Het is zo stuitend'
23
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties