Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedereen doet net alsof die spelers een paar koekenbakkers zijn'

Laatste update:

Janssen nam de 2-0 voor zijn rekening en zag hoe zowel Sean Klaiber als Zakaria Labyad op schitterende wijze voor de 1-0 en 3-0 zorgden. FC Utrecht kon pas in het laatste kwartier afstand nemen. "Bij rust hadden we al met 3-0 voor moeten staan en de 2-0 liet veel te lang op zich wachten", constateerde Janssen. "Dat is toch de scherpte die ontbreekt aan het begin van een seizoen.

"We hebben veel nieuwe jongens erbij in de aanval die een tijd niet gespeeld hebben en heel snel op topniveau moeten zijn. Dat kan nog niet zo snel, al heb ik dat topniveau wel bij vlagen gezien." Lech Poznan uit Polen is de volgende tegenstander en het thuisduel wordt dan niet in Waalwijk maar in de vertrouwde Galgenwaard gespeeld. "We kijken ernaar uit om na een paar jaar weer Europees voetbal te spelen in de Galgenwaard."

-
Wie komt een ronde verder?

Meer nieuws

PSV distantieert zich van beschuldigend statement Noa Lang
33
Joey Kooij duikt op bij Eredivisie-duel: 'Kan toch niet waar zijn?'
17
Vitesse-overname Parry definitief van de baan na uitspraak beroepscommissie
11
Besiktas kan seizoen kleur geven met eerste bekerfinale sinds 2020/21
3
Jeremain Lens kondigt live op televisie het einde van zijn carrière aan
12
Schalke 04 handhaaft zich middels klinkende zege in de 2. Bundesliga
16

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties