Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedereen had het erover dat De Gea zo slecht was, hij reageerde fantastisch'

Laatste update:

"Hij kwam van Atlético Madrid en om wat voor een reden dan ook vond iedereen het een vergissing van Sir Alex Ferguson", begint Schmeichel in gesprek met Sky Sports. "Hij koos voor een jongen van negentien jaar, die niet eens op een keeper leek. Hij moest overal lezen hoe slecht hij wel niet was, maar in februari van dat jaar had niemand het daar meer over. Hij hield Manchester United in de race voor de titel."

"Dat hij op die manier antwoord heeft gegeven op de behandeling die hij heeft gekregen is ongelooflijk", gaat Schmeichel verder. "Hij heeft een ongelooflijk sterke mentaliteit. Het probleem is alleen dat als een keeper iedere wedstrijd wordt verkozen tot Man van de Wedstrijd, het aan het team zou liggen. 'We hebben het lastig'. Dat wil ik niet meer horen, De Gea verricht redding na redding."

David de Gea is een van de beste keepers ter wereld

Meer nieuws

Liveblog huldiging PSV: Eerste huldiging in Philips Stadion, Stadhuisplein vol
0
Test jouw kennis over de Champions League en win maar liefst 25.000 euro!
0
Bayern München spreekt eigen lijfspreuk tegen met opvallend nieuw tenue
5
KKD Elftal van de Week: Roda JC ondanks uitgestelde promotie hofleverancier
0
Roda JC legt stadionspeaker het zwijgen op: 'Heeft laatste interview gegeven'
9
'Twijfelende Denzel Dumfries ziet move richting Manchester United wel zitten'
25

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties