Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedereen was door het dolle heen toen ik bij Galatasaray tekende'

Laatste update:

"In de buurt waar ik opgroeide, woonden veel Turken. Bij mij in de buurt was iedereen vooral voor Galatasaray. Zo zag ik als kind al wedstrijden van Galatasaray. Vooral de winst van de UEFA Cup in 2000 kan ik me nog goed herinneren, ik ken al die spelers nog uit mijn hoofd", zegt de 32-jarige middenvelder in gesprek met Galatasaray Dergisi. "Iedereen was door het dolle heen toen ik bij Galatasaray tekende. Ik ben blij dat hier speel en dat ik mijn vrienden daar een plezier mee doe."

Bij Galatasaray kwam De Jong twee oude bekenden tegen: trainer Jan Olde Riekerink en Wesley Sneijder. "Ik ontmoette Olde Riekerink 22 jaar geleden, toen ik negen jaar oud was en in de jeugd van Ajax speelde. We hadden enorm respect voor hem. Want als je geen vooruitgang boekte, liep je het risico dat je weg moest", vertelt de 81-voudig international. "Wesley ken ik al zo lang, onze vrouwen zijn ook goede vrienden. Dat hij hier speelt, maakt het voor mij ook makkelijker. Ik ontwikkel me sneller, want de cultuur is toch heel anders en dan is het prettig een bekende in de buurt te hebben."

Galatasaray boekte op 17 mei 2000 een van de grootste successen uit de clubgeschiedenis door in Kopenhagen de UEFA...

Geplaatst door voetbalzone op zaterdag 22 oktober 2016

Denk jij dat Nigel de Jong zijn loopbaan bij Galatasaray afsluit?

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
6
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
66
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
11
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties