Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Iedereen weet wat ik wil, hopelijk kunnen we het snel realiseren'

Laatste update:

"Op dit moment worden er nog enkele details op papier gezet", zegt Torres, die daarmee al verraadt dat de kans groot is dat hij inderdaad blijft. "Iedereen weet wat ik wil en hopelijk kan het snel officieel aangekondigd worden. Ik hoop gewoon dat we snel van realiteit kunnen spreken in plaats van een verlangen", laat hij weten in de Spaanse media.

Torres bestrijdt overigens dat Diego Simeone wel eens weg zou kunnen gaan uit Madrid. Dergelijke geruchten zingen sinds enkele dagen rond, maar Torres gelooft er niet in. "Het is maar een hersenspinsel, er zit geen waarheid in. We willen allemaal graag dat hij blijft, dat zouden we geweldig vinden. Hij heeft gewoon wat tijd gevraagd om na te denken, te reflecteren. Al het andere is slechts een hypothese."

Atlético Madrid moet Fernando Torres...

Meer nieuws

Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
3
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
19
Memphis Depay neemt met cryptische boodschap afscheid van fans Atlético Madrid
17
Boy Kemper werd tijdens Excelsior - NAC gebeld: 'Misschien gaat de tijd sneller'
1
Eredivisie is één seizoen eerder dan gepland kunstgrasvrij
23
El Yaakoubi loopt leeg: 'Ik moest hier voetballen terwijl ik dat niet wilde'
78

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties