Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ierland verslaat gewijzigd Italië en laat Turkije in mineur achter

Laatste update:

Antonio Conte wijzigde zijn team op liefst acht plaatsen; alleen Leonardo Bonucci, Andrea Barzagli en Alessandro Florenzi bleven staan ten opzichte van de tweede groepswedstrijd tegen Zweden. Ierland, dat móest winnen om aanspraak te maken op de achtste finales, kende een uitstekende start van de eerste helft. Een inzet van Jeff Hendrick ging rakelings langs het doel van Salvatore Sirigu en de doelman moest na een corner een kopbal van Daryl Murphy over zijn doel tikken.

De vele wijzigingen bij Italië kwamen de communicatie en vaste patronen niet ten goede, terwijl Ierland met veel passie op zoek ging naar een openingsdoelpunt. De Ierse spelers beklaagden zich diverse malen bij de arbiter. Zo werd Bonucci niet bestraft voor een elleboogstoot jegens Shane Long en Ierland claimde een strafschop na een overtreding van Federico Bernardeschi op James McClean. De enige kans voor Italië voor rust was een inzet van Ciro Immobile, die vanaf een meter of twintig naast schoot.

Na de onderbreking zette Ierland niet meteen aan, ondanks de noodzaak van een zege. De eerste kans was voor Italië via Simone Zaza, die een voorzet van Mattia De Sciglio met een volley beantwoordde. Ierland zette vervolgens alsnog meer druk en dat resulteerde in mogelijkheden voor wederom Murphy en Hendrick, maar Sirigu hield zijn doel schoon.

Het Italiaanse verzet zorgde ervoor dat de moegestreden Ieren zich genoodzaakt zagen om, naarmate de tweede helft vorderde, zich iets meer te laten zakken. Italië was na 78 minuten spelen zeer dicht bij een doelpunt. De voor Immobile ingevallen Lorenzo Insigne mikte de bal op de paal. Een dure misser, daar zeven minuten later de winnende treffer van Ierland viel: Brady scoorde met zijn hoofd na een heerlijke assist van Wes Hoolahan. Daar had Italië in de slotminuten geen antwoord meer op.

En dan nu video nummer 5.303 over Ierse fans op het EK! ?? ??

Deze fans stoppen geld door een autoraam nadat ze een deuk in de auto hebben aangebracht en repareren het daarna zelf weer met z'n allen!

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 22 juni 2016

-
Wie gaat door?

Meer nieuws

Josip Sutalo openbaart waarom hij een teleurstellend debuutseizoen kent bij Ajax
0
Pascal Jansen geeft duidelijk antwoord als hem wordt gevraagd naar Ajax
2
Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Stengs en Gimenez aan de aftrap
9
Pascal Jansen gaat voor het eerst in op plotseling ontslag bij AZ
10
Live meepraten in de Eredivisie: Heracles Almelo - RKC Waalwijk
2
Live meepraten in de Eredivisie: PSV - Sparta Rotterdam
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties