Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ihattaren geeft De Telegraaf enorme knipoog met foto van mysterieuze dame

Laatste update:

De groeibriljant deelde dinsdag vanaf Sportcomplex De Toekomst een selfie met de begeleidende tekst: 'Back in business', nadat hij sinds medio juli afwezig was bij Ajax. Alhoewel de Amsterdammers aanvankelijk beweerden dat Ihattaren niet fit was, wist De Telegraaf dat er sprake was van criminele dreiging rondom de middenvelder. Van den Heuvel ging op onderzoek uit en deelde zijn bevindingen in een video-item van het dagblad.

"Wat ik te horen kreeg, was dat hij een relatie had met een jongedame, of daar in ieder geval vriendschappelijk mee omging", sprak Van den Heuvel maandag. "Dat werd door familie van het meisje niet in dank afgenomen. Volgens Van den Heuvel zouden 'mensen met een criminele achtergrond' op een gegeven moment in Ihattarens door Ajax beschikbaar gestelde auto hebben gezeten, wat de club er na overleg met veiligheidsexperts deed besluiten om hem tijdelijk buiten beeld te houden.

Ihattaren reageert nu zelf op Instagram Stories met een foto van (vermoedelijk) de dame in kwestie. Geheel karakteristiek voegt de geboren Utrechter geen tekst bij, maar slechts een hartjesemoji. Het is overigens nog onbekend of hij na zijn tijdelijke afwezigheid fit genoeg is om mee te doen tijdens de competitiestart, komende zaterdag tegen Fortuna Sittard.

Ihattaren speelde nog mee tijdens de eerste twee oefenwedstrijden in de voorbereiding, maar verdween daarna plotseling uit de selectie van Alfred Schreuder. Toen Ajax de spelersgroep voor het trainingskamp in Oostenrijk bekendmaakte, communiceerde de club dat Ihattaren 'niet fit was'. Niet lang daarna onthulde De Telegraaf dat er meer speelde rondom de groeibriljant. De krant meldde verder dat de intimidatie en bedreigingen niet vanuit de hoek van supporters komen.

Ihattaren zelf reageerde maandag al ontkennend op de geruchten over zijn veiligheidssituatie. "Wat kan ik soms toch op de media lachen", zo luidde de reactie van Utrechter op een Instagram Story van zijn zus Najwa, die aangeeft dat de familie niks met criminaliteit en bedreigingen te maken heeft 'en altijd super sterk staat'. "Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles."

Meer nieuws

Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
26
Sporting is kampioen van Portugal door onverwachtse uitglijder van Benfica
3
Europese topclub voerde afgelopen weken gesprekken met management Ten Hag
10
Voormalig keeper van PSV Georg Koch (52) heeft tragisch nieuws: 'Ik ga dood'
4
AS Roma baalt van gemiste megakans Tammy Abraham tegen Juventus
3
De Kuip zingt Arne Slot luidkeels toe en lijkt vervroegd afscheid te nemen
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties