Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ihattaren halen is een combinatie van arrogantie, winstbejag en onwetendheid'

Laatste update:

"Het is nog geen half jaar geleden dat Mohamed Ihattaren even mocht meespelen in de bekerfinale tussen PSV en Ajax. Het was de gênantste wissel van het jaar. Toen al", zo begint Mossou zijn column in het AD. "Een duidelijk te zware Ihattaren mocht in de slotfase invallen in de Kuip, bedoeld als sneue provocatie aan het adres van PSV, de club die hem opleidde. Een dubieus signaal ook richting veel andere Ajax-talenten: een niet-fitte jongen die een paar keer had meegehobbeld bij de beloften, kreeg van trainer Erik ten Hag prompt een plek in de wedstrijdselectie, nota bene bij een finale."

"Bij Ajax hebben ze ondertussen allang stilzwijgend afscheid van hem genomen", vervolgt Mossou. "Ihattaren kreeg geen vast rugnummer. De Amsterdamse club tracht het onderwerp al een tijdje verbeten dood te zwijgen. Met de kop in het zand, wachtend tot Ihattaren stilletjes terugkeert naar zijn werkgever Juventus. Ergens is dat nog begrijpelijk ook. Het aantrekken van Ihattaren was in januari een wilde gok, gestoeld op een combinatie van arrogantie, winstbejag en een haast onvoorstelbare onwetendheid."

"Onder het mom van 'iedereen verdient een tweede kans' werd Ihattaren begin dit jaar binnengehengeld. Bekerfinale? 'Kom erbij jongen, laat ze maar eens zien hoe goed je bent.' Maar toen vervolgens exact gebeurde wat al zijn voormalig begeleiders al hadden voorzien, trok Ajax zijn handen van de voetballer af. Triest, in alle denkbare betekenissen van het woord. Misschien is de onvoorstelbare onwetendheid wel het meest schrijnende aan het Amsterdamse gestunt met Ihattaren. Iedereen, werkelijk iedereen die ooit wat langer met de voetballer samenwerkte, had deze mislukking voorspeld, in de meeste gevallen met pijn in het hart", besluit Mossou, die tot slot stelt dat Ihattaren 'mentaal niet geschikt' is voor het topvoetbal.

Meer nieuws

Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
112
Real Madrid schiet worstelende Karim Benzema uit het niets te hulp
7
'Ik vind Mark van Bommel naar Feyenoord wel een spannende gedachte'
2
Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
69
Chris Woerts ziet Ajax 'hele goede keuze maken' op bestuurlijk vlak
13
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties