Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ihattaren liet leden mocromaffia in zijn auto naar Marengo-proces rijden'

Laatste update:

"Het beeld is dat hij te dicht aanschuurt tegen de jongens die diep in de criminaliteit zitten", zegt Van den Heuvel. "Daarmee is niet gezegd dat hij zelf criminele dingen doet, maar die scheidslijn is heel dun." De misdaadverslaggever meldde een week geleden dat Ihattaren vanwege dreiging uit het criminele circuit sinds medio juli niet meer aanwezig was op de trainingen en wedstrijden van Ajax. Op zondag 2 augustus liet Ihattaren zich weer zien op Sportcomplex De Toekomst met een selfie met de begeleidende tekst: "Back in business."

Van den Heuvel schreef toen al dat politiemensen waarnamen dat personen met criminele antecedenten in de omgeving van Ihattaren en zijn familie verkeerden. Zij zouden volgens de bronnen zelfs in de door Ajax beschikbaar gestelde auto van Ihattaren hebben gezeten. Hier ging hij bij Langs de Lijn op in. "Er is gezien dat leden van de mocromaffia die terecht moeten staan in het Marengoproces in de auto van Ihattaren naar het proces gingen in de bunker in Amsterdam Osdorp", aldus Van den Heuvel, die zondagavond over dit nieuws in De Telegraaf nog iets uitweidde. "De auto van Ihattaren, die op enig moment zwaar bedreigd werd door criminelen, vloog in brand. Vermoedelijk door brandstichting."

Ajax zelf bestempelde Ihattaren als 'niet fit', maar De Telegraaf maakte eerder al bekend dat er meer zou spelen rondom de aanvallende middenvelder annex rechtsbuiten. Begin augustus is Ihattaren gestart met een individueel trainingsprogramma om fysiek fit te blijven, zo meldde Ajax op de eigen clubsite. Vervolgens is Ajax met de speler in gesprek gegaan om te kijken hoe het vervolgtraject zal verlopen. Na zijn tijdelijke afwezigheid vanwege (vermoedelijke) dreigingen in de privésfeer kampt de middenvelder met een lichte fysieke achterstand, die moet worden weggewerkt om aan te kunnen sluiten bij de A-selectie. Ook wil Ajax Ihattaren volgens De Telegraaf de mogelijkheid tot mentale begeleiding aanbieden.

Meer nieuws

ED onthult het bedrag dat PSV wil betalen om Driouech los te weken bij Excelsior
1
Ancelotti wuift kritiek Bayern München weg en beschuldigt ploeg van hypocrisie
20
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
De Ligt onthult de pijnlijke woorden van de grensrechter na diens blunder
43
Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
8
Grove arbitrale blunder: De Ligt wordt tegen Real Madrid onterecht teruggefloten
159

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties