Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ihattaren reageert op geruchten: 'Wat kan ik soms toch lachen om de media'

Laatste update:

"Wat kan ik soms toch om de media lachen", zo luidt de reactie van Ihattaren op een Instagram Story van zijn zus Najwa, die aangeeft dat de familie niks met criminaliteit en bedreigingen te maken heeft 'en altijd super sterk staat'. "Healthy en soon back little brother, we are fine. Geloof niet alles."

De door Mohamed Ihattaren gedeelde en aangevulde Instagram Story van zijn zus

Misdaadverslaggever John van den Heuvel schreef zondagavond dat veiligheidsexperts het niet verantwoord vinden om de aanvallende middenvelder op de club te laten komen. Van den Heuvel heeft informatie ingewonnen bij politiekringen en bronnen rond Ihattaren, zo schrijft hij. "De dreiging zou zijn ontstaan nadat Ihattaren een relatie kreeg met een jonge vrouw uit de omgeving van zijn woonplaats. De verhouding lekte uit bij de familie van het meisje en stuitte op veel weerstand. Ihattaren werd vervolgens geconfronteerd met ernstige bedreigingen in de privésfeer. De dreiging kwam volgens de politie uit criminele hoek."

Volgens De Telegraaf is na gesprekken tussen veiligheidsexperts, Ajax en Ihattaren besloten de middenvelder niet op bekende plekken, zoals zijn woning of het trainingsveld, te laten verschijnen. De betrokken partijen, waaronder de politie, hadden meer tijd nodig voor onderzoek en wilden ook nagaan of een afkoelingsperiode de dreiging zou laten afnemen. De zorgen bij met name de recherche werden vergroot toen politiemensen waarnamen dat personen met criminele antecedenten in de omgeving van Ihattaren en zijn familie verkeerden. Zij zouden volgens de bronnen zelfs in de door Ajax beschikbaar gestelde auto van Ihattaren hebben gezeten."

Ajax zelf bestempelde Ihattaren als 'niet fit', maar De Telegraaf maakte eerder al bekend dat er meer zou spelen rondom de middenvelder. De krant meldde verder dat de intimidatie en bedreigingen niet vanuit de hoek van supporters komen.

Meer nieuws

Inter viert kampioenschap met gemakkelijke zege en dubbelslag Çalhanoglu
0
PEC Zwolle verslaat Heracles Almelo en passeert 'magische grens' van 34 punten
0
AZ kan vierde plek bijna niet meer ontlopen na geflatteerde zege op NEC
10
FC Eindhoven weet ook niet van Telstar te winnen in Keuken Kampioen Divisie
0
Live meepraten in de Premier League: Tottenham Hotspur - Arsenal
6
Arne Slot: de trainer die 'sleeping giant' Feyenoord wakker maakte
15

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties