Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ihattaren wil zich op EK meten met de top: 'Als er dan een mooie club komt...'

Laatste update:

Ihattaren, die woensdag zijn achttiende verjaardag viert, werd opgeleid bij PSV en mag zich dit seizoen vaste basisspeler noemen in het eerste elftal. Hij kwam tot dusver tot 31 Eredivisie-wedstrijden in de hoofdmacht en behoort tot een van de betere voetballers van de huidige selectie van trainer Ernest Faber. "Natuurlijk droom ik van topclubs, een grote competitie, de Champions League. Als ik Steven Bergwijn bij Tottenham Hotspur zie, dan geniet ik daar enorm van", zegt hij tegenover het weekblad.

Toon Gerbrands: 'We moeten het met zijn allen doen'

"Als ik zo doorga en op het EK al mooie dingen kan laten zien, dan kun je zeggen dat je je al met de besten van Europa kunt meten", vervolgt Ihattaren, die zich op het EK in de kijker hoopt te spelen. "Als er dan komende zomer al een mooie club voorbijkomt… Sommige kansen kun je niet laten lopen. Maar als ik op het EK bijvoorbeeld merk dat ik er nog niet klaar voor ben, dan is het misschien beter om nog een jaar in de Eredivisie te blijven."

Ihattaren ligt nog tot medio 2022 vast in het Philips Stadion. In maart vorig jaar verlengde hij voor het laatst zijn contract bij PSV. In december werd hij door ESPN nog in verband gebracht met een overstap naar Manchester City, daar manager Josep Guardiola bijzonder van hem gecharmeerd zou zijn.

Verwacht jij dat Mohamed Ihattaren met Oranje naar het EK gaat?

Meer nieuws

Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3
'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
10
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties