Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ihattaren wordt door Ajax niet ingeschreven voor Champions League

Laatste update:

Ihattaren begon deze zomer zeer hoopgevend aan de voorbereiding op het nieuwe seizoen, maar na twee oefenduels volgde een plotse periode waarin de huurling van Juventus wekenlang afwezig was bij Ajax. Problemen in de privésfeer, volgens De Telegraaf 'intimidatie en bedreigingen' richting Ihattaren, lagen daaraan ten grondslag. Ihattaren keerde op 2 augustus terug op De Toekomst en traint sindsdien individueel.

"Het verhaal is bekend", zegt Schreuder, die er niet al te diep op wil ingaan. "Het ligt bij Mo en bij Ajax. Deze week is er volgens mij weer een gesprek." Presentator Wytse van der Goot vraagt of Ihattaren ingeschreven wordt voor de Champions League? "Dat denk ik niet, nee", luidt het veelzeggende antwoord van Schreuder. Ajax huurt Ihattaren tot eind 2022 van Juventus en kan hem voor twee miljoen euro definitief inlijven.

Schreuder is teleurgesteld over hoe het deze zomer met Ihattaren is gelopen. De jongeling speelde twee oefenwedstrijden en maakte in die laatste, tegen SC Paderborn, veel indruk met onder meer twee goals. "Hij deed het super die weken", zegt Schreuder, die in die periode ook bij Ihattaren thuis op bezoek ging om zijn moeder te ontmoeten. "Als liefhebbers zijn we allemaal teleurgesteld, hijzelf ook."

Meer nieuws

PSG plant afscheidsceremonie voor Kylian Mbappé in dramatisch verlopen week
8
Speler zakt in elkaar en wordt gereanimeerd: finale Achilles Veen-GOES gestaakt
0
Jahanbakhsh: 'Hij is bij Feyenoord als eerst in de gym en vertrekt als laatst'
7
Graham Potter wordt zeker niet de nieuwe trainer van Ajax
71
Sergiño Dest vertrekt uit Eindhoven: PSV licht koopoptie niet
57
Live meepraten in de Europa League: Bayer Leverkusen - AS Roma
6

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties