Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Ihattaren zit bij wedstrijdselectie en kan debuteren in bekerfinale tegen PSV

Laatste update:

Ten Hag kreeg vrijdag tijdens het persmoment al vragen over de eventuele aanwezigheid van Ihattaren bij de wedstrijdselectie, maar ging daar niet op in. Wel liet de trainer van Ajax laat zich positief uit over de huurling van Juventus. "Hij gaat vooruit, wordt krachtiger en maakt mooie stappen. Het is natuurlijk een geweldig talent, ik hoop dat hij een vervolg gaat geven aan de stappen die hij de afgelopen periode heeft gezet. Als hij bij de selectie zit, maak ik dat eerst bij de spelers bekend", aldus Ten Hag.

Zaterdagmiddag bleek dat Ihattaren niet bij de wedstrijdselectie van Jong Ajax zat voor het competitieduel met Volendam, waardoor de speculaties over een mogelijk debuut verder werden aangewakkerd. "Hij staat op het trainingsveld bij het eerste", gaf John Heitinga te kennen bij ESPN. "Het eerste elftal is leidend. Hij is niet de enige die meetraint. Uiteindelijk is het aan Erik om de selectie bekend te maken." Enkele uren na de uitspraken van Heitinga komt De Telegraaf dus met de bevestiging dat Ihattaren bij de groep zit. Het is voor het eerst dat de voormalig PSV'er onderdeel uitmaakt van de A-selectie.

Ihattaren kwam de afgelopen drie wedstrijden in actie namens Jong Ajax. Hij maakte zijn debuut tegen NAC Breda, om vervolgens tegen TOP Oss (4-1) een wonderschone treffer en een assist voor zijn rekening te nemen. Het meespelen van Ihattaren leidde tot onvrede bij TOP Oss, die middels enkele tweets reageerden op de aanwezigheid van enkele spelers van de A-selectie. "We hebben het idee dat er vanochtend een paar spelers in de verkeerde groep zijn ingedeeld bij Ajax. Zullen Haller, Tadic en Anthony wél lekker thuis voor de kachel zitten?", aldus de Brabanders.

Mike Verweij gaf vrijdag in de podcast Kick-off van De Telegraaf al aan Ihattaren bij de wedstrijdselectie te verwachten. Een debuut tegen PSV zou uiterst pikant zijn voor Ihattaren, daar hij in augustus vorig jaar na onenigheid brak met de Eindhovenaren. "Erik ten Hag was heel erg lovend over hem", aldus de Ajax-watcher. "Ik denk dat hij bij de selectie zit. Het is een heel mooi moment om een gebaar te maken naar die jongen. Om te laten zien dat hij op de goede weg zit. Het moet een stimulans zijn. Hij moet een goede voorbereiding draaien en zorgen dat hij een onbetwiste basisspeler wordt."

-

Meer nieuws

Ruilt Geertruida Feyenoord in voor Duitsland? Bedrag van 25 miljoen zingt rond
3
Franse media noemen niet Zirkzee, maar andere opvallende afwezige bij Oranje
3
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Koeman laat smaakmaker thuis: 'Hij heeft het in Oranje nog niet laten zien'
21
Driessen wil één Ajax-speler niet meer zien: 'Wegwezen met die kerel!'
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties