Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Iheanacho betaalde 17 cent voor legendarisch duel: 'Eerste dat ik ooit zag'

Laatste update:

Destijds was Iheanacho vijftien jaar. "Het was echt een big deal, want de titelrace was heel spannend", memoreert de spits van Manchester City in gesprek met The Players' Tribune. "Ik zag Sergio Agüero het doelpunt maken in de laatste minuut, waardoor Manchester City kampioen werd en Manchester United niet. Sergio slingerde zijn shirt rond en iedereen in het café werd gek. Dat was misschien wel de eerste wedstrijd van Manchester City die ik zag."

"Ik was nog nooit naar Engeland geweest en ik had geen idee dat ik een paar jaar later in hetzelfde team zou spelen als Sergio", erkent de inmiddels twintigjarige concurrent van Agüero. De Nigeriaan, dit seizoen goed voor vier doelpunten in vijftien wedstrijden, had in zijn jeugd slechts beperkt de mogelijkheid om zich te ontwikkelen als voetballer. Hij groeide op in het zuiden van Nigeria en beschrijft die regio als een ghetto.

"Voor een kind is het een lastige plek om op te groeien. Je moet heel hard werken om rond te komen", geeft de jongeling aan. "Mijn ouders hadden geen geld om een echte bal te kopen. De meeste van mijn vrienden hadden ook geen bal, dus we gebruikten alles wat we tegenkwamen op straat. We maakten voetballen van sokken, of soms gebruikten we zelfs een ballon."

Denk je dat Kelechi Iheanacho binnen twee jaar een vaste basisplek heeft bij Manchester City?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
79
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties