Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

IJsland slaat toe in blessuretijd en wacht duel met Engeland

Laatste update:

De start van IJsland mocht er zonder meer zijn. Jóhann Berg Gudmundsson schoot het leer vanaf een meter of twintig tegen de paal en zodoende ontsnapte Oostenrijk aan een vroege achterstand. IJsland bepaalde het tempo, ook al had Oostenrijk een zege nodig om een ronde verder te komen. Na ruim een kwartier kwam het scorebord in beweging. Bodvarsson kon het leer simpel tegen de touwen werken; 1-0.

Een hard gelag voor Oostenrijk, dat even daarvoor via Marko Arnautovic een kans op de 0-1 had gekregen. De aanvaller kon niet profiteren van een onoplettendheid van doelman Hannes Halldórsson. Negen minuten voor rust kreeg Oostenrijk dé kans om op gelijke hoogte te komen. David Alaba werd vastgehouden door Ari Skulason en de arbiter wees naar de stip. Aleksandar Dragovic schoot de elfmetertrap echter tegen de paal en zodoende sloot IJsland de eerste helft als winnaar af.

IJsland werd na de onderbrekin meteen onder druk gezet. Kari Arnason haalde een inzet van Alaba van de doellijn. De entree van Marc Janko zorgde voor nieuw elan bij Oostenrijk, dat na een uur spelen op gelijke hoogte kwam. Na voorbereidend werk van Alaba was Schopf Arnason te slim af en schoot hij het leer langs Halldórsson; 1-1. Het was pas het eerste doelpunt van Oostenrijk op dit EK.

Het duel in Saint-Denis ging daarna op en neer. Gylfi Sigurdsson was het eindstation van een schitterende aanval van IJsland, maar Robert Almer verleende geen medewerking. Halldórsson stond aan de andere kant van het veld niet toe dat een inzet van dichtbij van Schöpf de 1-2 betekende. In de slotminuten had de sluitpost ook een antwoord op een vrije trap van Alaba, waardoor het duel uiteindelijk in de extra door een heerlijke counteraanval werd beslist. IJsland sluit de groepsfase als tweede af, Oostenrijk eindigt als laatste.

-
Wie gaat door?

Meer nieuws

Kees Kwakman voorziet 'zeer groot probleem' tijdens finale Conference League
1
Fiorentina schiet zich in minuut 90+1 langs dapper tiental van Club Brugge
3
Olympiacos zorgt voor grote stunt bij Villa en mag hopen op finale in eigen land
13
Bayer Leverkusen kan finale ruiken na dramatische fout van uitgefloten Karsdorp
48
Marseille en Atalanta maken na zeer vermakelijk duel nog volop kans op finale
2
Tottenham Hotspur bewijst status als favoriete tegenstander voor Chelsea
17

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties