Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

PSV kan 'half Europa' aftroeven in strijd om veelbelovend talent van Gent

Laatste update:

Tavolieri wist eerder deze week al te melden dat verschillende clubs op het vinkentouw zitten voor de diensten van Mokio. Het bod van PSV zou daarbij het meest concreet zijn geweest van allemaal, zo zijn de geluiden.

Mokio wordt omschreven als het grootste talent van Gent, de stad waar hij geboren is. Na zijn zestiende verjaardag, twee maanden geleden, werd hij door trainer Hein Vanhaezebrouck direct opgenomen in de wedstrijdselectie van de Buffalo's.

PSV krijgt concurrentie van meerdere buitenlandse clubs, waaronder AS Monaco en RB Leipzig. Eerder meldden Borussia Dortmund en LOSC Lille zich al. Dat Mokio nog niet eerder bij de wedstrijdselectie van Gent zat heeft vooral te maken met zijn contractsituatie.

De tiener heeft ook een aanbieding van Gent op zak, maar weigert voorlopig bij te tekenen. Hij kan om die reden gratis vertrekken komende zomer. Wel dient PSV een 'stevig salaris' te betalen, plus een opleidingsvergoeding aan Gent.

Voor zijn leeftijd zou Mokio behoorlijk volwassen zijn, terwijl hij verder uitblinkt in de duels en in balbezit iets extra's kan toevoegen. De jonge mandekker is 1 meter 82 groot en kan zowel links als rechts in het centrum uit de voeten.

Mokio werd door Gent in 2021 opgepikt bij KFC Merelbeke. De centrumverdediger behoort officieel nog tot de selectie van Gent Onder 18, maar deed ook al een aantal duels mee in de UEFA Youth League. Daarnaast is Mokio jeugdinternational bij België Onder 18.

Belgische media schrijven dat 'half Europa' achter de handtekening van Mokio aanzit. Mogelijk kan PSV het defensieve toptalent verleiden tot een overstap naar Nederland.

Meer nieuws

Eljero Elia gaat op Instagram de confrontatie aan met Jan Joost van Gangelen
0
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
5
Opvallend PSV-shirt lekt uit: 'Verreweg het lelijkste uitshirt ooit uitgebracht'
23
Bizarre beelden uit Frankrijk: spelers gooien met vuurwerk richting eigen fans
8
Van der Gijp brengt treurig nieuws over Overmars: 'Totaal de oude niet meer'
25
Live meepraten in de Premier League: Arsenal - AFC Bournemouth
89

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties