Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik acht de kans heel klein dat ik ooit nog in Nederland aan de slag ga'

Laatste update:

"Ik sluit niks uit, maar ik acht de kans heel klein dat ik ooit nog in Nederland aan de slag ga. En helemaal een club voor de kerst. Dat ligt aan mezelf. Want dan kom je ongetwijfeld weer bij een club terecht die om degradatie speelt. En ik weet niet of ik daar trek in heb", aldus Verbeek.

De voormalig oefenmeester van onder meer VfL Bochum, AZ, Feyenoord en sc Heerenveen heeft sinds zijn vertrek uit De Grolsch Veste wel aanbiedingen ontvangen: "Zo ben ik afgelopen zomer regelmatig gebeld of ik interesse had om in landen als Kazachstan en Azerbeidzjan aan de slag te gaan."

De voormalig verdediger was als coach het meest succesvol bij Heerenveen en AZ. In Friesland won hij twee keer de play-offs om Europees voetbal en bereikte hij de finale van de KNVB Beker, terwijl hij met de club uit Alkmaar de KNVB Beker in 2013 wist te winnen.

Meer nieuws

Hoe Ipswich Town na 22 jaar en op unieke wijze terugkeert naar de Premier League
0
Vitesse mogelijk overgenomen vanuit Midden-Oosten: 'Met name één land genoemd'
21
Ajax rondt komst van nieuwe keeper af met status van toptalent
8
'José Mourinho aast op spectaculaire comeback in Premier League'
17
Het hoge woord is eruit: Thiago Silva keert na 16 jaar terug bij Fluminense
6
VZ Kort: Benefietwedstrijd voor Vitesse; Toornstra langer bij FC Utrecht
77

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties