Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik acht de kans om prijzen te pakken bij Vitesse groter dan bij PEC'

Laatste update:

Met PEC won Van der Werff de KNVB-beker en de Johan Cruijff Schaal, terwijl Vitesse al jaren verstoken is gebleven van eremetaal. De laatste tastbare prijs was het kampioenschap van de Jupiler League, eind jaren tachtig. Bovendien staat PEC momenteel hoger op de ranglijst dan Vitesse. Toch vindt Van der Werff dat hij straks een serieuze stap vooruit doet. "Ik acht de kans om Europees voetbal te spelen en om prijzen te pakken bij Vitesse groter dan bij PEC Zwolle", zegt hij.

"Bij PEC pakten we afgelopen seizoen twee grote prijzen, maar of dat in de toekomst nog zo is moet nog blijken", geeft Van der Werff aan op de clubwebsite van Vitesse en in gesprek met Omroep Gelderland. Bovendien, zo legt de verdediger uit, gaat het er ook om dat hij zich verder kan ontwikkelen. "Als je top wil zijn, kan dat bij Vitesse. Ik kreeg vanmiddag een rondleiding en alles ziet er professioneel uit", zegt hij goedkeurend.

"Het eerste gevoel is dan ook goed. Het is dan wel raar dat je niet meteen kan starten, maar nog een paar maanden moet wachten. Volgend seizoen hoop ik voornamelijk heel veel wedstrijden te spelen en belangrijk te zijn voor de ploeg. Ik blijf natuurlijk dromen van buitenlandse topclubs, maar eerst wil ik belangrijk zijn voor Vitesse", belooft Van der Werff.

Vitesse is een stap vooruit ten opzichte van PEC Zwolle

Meer nieuws

San Siro ziet zes doelpunten, maar geen winnaar tussen AC Milan en Genoa
1
Hakim Ziyech en Dries Mertens maken prachtige goals voor winnend Galatasaray
20
Keane geeft Haaland nieuwe veeg uit de pan; doodse stilte in studio volgt
10
Live meepraten in de Serie A: AS Roma - Juventus
2
Bayer Leverkusen scoort vijfmaal en blijft ongeslagen; Frimpong maakt zijn 14e
2
Liverpool verslaat Tottenham mede dankzij uitblinkende Gakpo en beauty Elliott
17

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties