Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik begon met rennen en toen ik weer op eigen helft was, ben ik maar gestopt'

Laatste update:

De rechtsback had al voor de 1-1 gezorgd met nog twintig minuten te gaan en nam Eloy Room vlak voor tijd onder vuur. De doelman redde echter en daarna viel de bal er aan de overzijde wél in. "We hadden het gevoel dat een overwinning erin zat. Het is dan zuur dat Ibarra in de laatste minuut scoort. Maar we speelden goed en stonden de tweede helft in een goede organisatie", sprak Van der Slot aan Omroep West.

Van der Slot werd gek toen hij halverwege de tweede helft de gelijkmaker verzorgde. "Ik begon met rennen en toen ik weer op mijn eigen helft was, ben ik maar gestopt. Er stond zo veel publiek en als het je dan lukt om een doelpunt te maken… dat is het mooiste wat er is", mijmerde hij na. Trainer Peter Bosz van Vitesse merkte op dat hij zijn team steeds slechter vond spelen op bezoek bij VVSB.

"Als die tweede treffer uitblijft, weet je dat zo'n amateurclub een keer een kans krijgt. Ze zijn gevaarlijk met spelhervattingen, daar scoren ze in de competitie ook vaak uit. En daar maakten zij gebruik van", gaf Bosz toe. Hij had graag gezien dat Vitesse op overtuigende wijze had gewonnen in Noordwijkerhout, maar dat zat er niet in. Zaterdagavond wacht zijn team een uitwedstrijd tegen FC Dordrecht.

KNVB Beker
VVSB
1 - 2
Vitesse

Meer nieuws

Atalanta heeft Champions League-ticket 4 dagen voor Europa League-finale binnen
0
Live meepraten in de Serie A: Torino - AC Milan
0
Live meepraten in de Keuken Kampioen Play-Offs: ADO Den Haag - De Graafschap
1
FC Emmen verrast met zege op FC Dordrecht en speelt halve finale tegen NAC Breda
27
Youth League-winnaar klaar voor het eerste van AZ: 'Er liggen kansen'
9
'Ajax moet vrezen: Premier League-subtopper probeert Farioli-deal te kapen'
56

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties