Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik begrijp de vergelijking met Ihattaren, we hebben dezelfde keuze gemaakt'

Laatste update:

"Ik begrijp de vergelijking. We hebben dezelfde keuze moeten maken, tussen het Nederlands en het Marokkaans elftal", opent Maher in een uitgebreid interview met Voetbal International. "Maar het is lastig daar iets over te zeggen. Ik zit er niet kort op en weet dus niet precies wat er gaande is in Eindhoven." De spelmaker stipt gelijk een verschil aan tussen hemzelf en Ihattaren. "Bovendien ben ik door de buitenwereld nooit echt negatief belicht. Nu heb je ook nog eens te maken met social media. Ik probeerde heel rustig te blijven en er het beste van te maken. Maar ieder mens is ook weer anders."

Maher had onlangs nog contact met Ihattaren. "Niet zozeer voetbalinhoudelijk. Ik ben vooral bezig met hem als persoon, niet met wat er bij PSV gebeurt. Ik probeer hem voor fouten te behoeden en merk dat hij bereid is te luisteren", legt de middenvelder in Utrechtse dienst uit. "Profvoetballer worden is niet altijd even makkelijk. Je kan tegen zoveel dingen aanlopen. Een eerste elftal is heel wat anders dan jeugdvoetbal." Maher kijkt wat dat betreft terug op zijn eerste stappen in het betaald voetbal. "Toen ik van AZ naar PSV ging, dacht ik dat er niets veranderde. Maar er verandert ontzettend veel! Grotere club, andere kleedkamer, media. Er komt veel meer druk bij. Ik probeer jonge spelers bij FC Utrecht te helpen, net als Mo."

Maher kwam net als Ihattaren bij PSV ook nauwelijks meer aan spelen toe. Uiteindelijk werd zijn contract in januari 2018 ontbonden. Hij was destijds opgelucht om Eindhoven te kunnen verlaten. "Elke dag deed ik mijn best op het trainingsveld, maar in het weekend speelde ik niet. Dat hakte er aardig in", geeft Maher ruiterlijk toe. "Ik werd gehaald als nummer 10, maar werd in eerste instantie op een andere plek gezet. Ik had graag meer uitleg gehad, duidelijkheid. Die kreeg ik niet. In die tijd dacht ik weleens: Wat doe ik hier nog? Wel heb ik me altijd netjes opgesteld, altijd mijn best gedaan. De trainer (Cocu, red.) had op een gegeven moment andere voorkeuren. Wat ik vooral heb geleerd, is te genieten van de wedstrijden die je wél speelt."

Meer nieuws

Perez loopt vooruit op PSV-transfer: '35 miljoen is toch wel heel veel geld?'
10
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
7
Paris Saint-Germain wederom kampioen van Frankrijk na nederlaag AS Monaco
10
Prolongatie titel definitief uitgesloten voor Royal Antwerp na nieuwe nederlaag
1
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
4
Romano weet wie bijna zeker de eerste inkomende transfer van FC Barcelona wordt
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties