Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Ik begrijp niet wat Mourinho aan het doen is, hij vernietigt hem als speler'

Laatste update:

"Ik denk dat, als Mourinho niet vertrekt, het onvermijdelijk is dat Shaw in de zomer bij Manchester United vertrekt", vertelt de levende legende van Southampton annex televisiecommentator. "Ik heb werkelijk geen idee wat Mourinho wil bereiken. De relatie tussen de twee is echt heel raar. Ik begrijp niet wat Mourinho aan het doen is. Hij vernietigt Shaw als voetballer momenteel."

Shaw maakte medio 2014, op negentienjarige leeftijd, voor veertig miljoen euro de overstap van Southampton naar Old Trafford. In zijn eerste jaar kwam de verdediger tot twintig duels. In zijn tweede contractjaar liep hij in het Champions League-duel met PSV een zware blessure op en stond hij elf maanden aan de kant. De trainerswissel bij Manchester United, in de zomer van 2016, vormt nu een serieuze bedreiging voor zijn continuïteit.

Shaw liet destijds belangstelling van het Chelsea van Mourinho links liggen. "Ik weet niet of het iets te maken heeft met het feit dat hij toen voor Manchester United koos, ook al was hij toen fan van Chelsea. Je weet ook niet wat er op de training gebeurt of hoe zijn levenswijze is. Zonder dat kun je geen precies oordeel vellen. Er zijn zeker voetballers bij wie een dergelijke aanpak werkt, maar ik denk niet dat Shaw er een van is."

"De zware blessure is iets heftigs geweest en ik denk dat hij mentaal een beetje zwak is, maar als manager moet je proberen een manier te vinden om het beste uit een voetballer te halen. Ik denk niet dat Mourinho dat heeft gedaan. En dat is jammer. Hij was voor zijn blessure een groot talent voor zijn leeftijd. De blessure heeft hem teruggeworpen. Hij heeft ontzettend veel potentie om de vaste linksback van Engeland te worden, maar het is lang geleden dat hij dat niveau heeft laten zien. Dat gaat niet bij Manchester United gebeuren, dus de enige manier is een nieuwe club. Het zegt voldoende dat Mourinho het waardevoller vindt om een rechtervleugelspeler als Ashley Young op de linksbackpositie te zetten."

Denk jij dat Luke Shaw in de zomer bij Manchester United vertrekt?

Meer nieuws

Live meepraten in de Premier League: Nottingham Forest - Manchester City
1
RKC Waalwijk pakt punt tegen FC Utrecht, waar Sam Lammers record breekt
5
Volendam gaat onderuit tegen pover Sparta en lijkt kansloos voor handhaving
0
Been raadt PSV'er af voor Engeland te kiezen: 'Kan beter naar het zonnetje gaan'
7
El Gran Derbi: is dit de meest heetgebakerde derby van Spanje?
1
Live meepraten in de Eredivisie: Vitesse - Fortuna Sittard
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties