Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik belde Cazorla terug en die vroeg aan me: wil je naar Arsenal komen?'

Laatste update:

Monreal en Cazorla speelden in het seizoen 2011/12 samen bij Málaga en na dat seizoen vertrok de middenvelder naar Londen. Een half jaar later toonde Arsenal ook interesse in Monreal: op dat moment had de club Cazorla al verwittigd van de plannen. "Het ging allemaal zo ontzettend snel", herinnert Monreal zich in een interview op de website van the Gunners.

"Ik weet nog dat ik die dag, 31 januari, wakker werd en zag dat ik twee gemiste oproepen had van Santi. Dat vond ik vreemd, Santi die me 's morgens vroeg al had geprobeerd te pakken te krijgen. Ik belde hem dus terug en vroeg wat er was, of er iets aan de hand was. Hij vroeg meteen aan me: Nacho, wil je naar Arsenal komen? Ik zei tegen hem: pardon, wat? Ja, natuurlijk! De transfer ging vervolgens echt heel vlot", aldus Monreal, die zich in afwachting van het akkoord gewoon bij zijn club van dat moment meldde: Málaga, dus.

"Die laatste dag trainde ik 's morgens nog mee bij Málaga en wist ik eigenlijk nog van niets. En boem, tien uur daarna tekende ik mijn contract bij Arsenal. Het was een hele, hele vreemde dag. Maar ik was natuurlijk wel erg blij, want het was voor mij persoonlijk wel een hele mooie dag", blikt de Spanjaard terug.

Vind jij Nacho Monreal een goede verdediger voor Arsenal?

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
117
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties