Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik belde na de wedstrijd meteen mijn oma, om mijn 1 pond te claimen'

Laatste update:

Van zijn oma kreeg Laird namelijk 1 pond, omgerekend 1,35 euro, als cadeau na zijn treffer. "Als mijn broers en ik als kleine jongetjes scoorden met voetballen, kregen we altijd 1 pond per kind van haar. En ik mag inmiddels dan 26 jaar zijn: de traditie geldt nog steeds", zegt Laird lachend in een interview met de BBC. Nadat de teleurstelling van de uitschakeling was verwerkt, belde de Schot snel naar zijn oma om zijn beloning te claimen.

"Ze was de eerste die ik belde, ik zei dat ik wel hoopte dat ik mijn 1 pond zou krijgen. Ik heb tussen de regels geprobeerd aan te geven dat ik misschien wel wat meer verdiend had, omdat het dit keer tegen Manchester United was, maar ze zei dat daarover niets was opgenomen in ons contract. Ik denk dat we het zo blijven doen, tot mijn loopbaan erop zit", aldus Laird.

-

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
12
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
42
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
104
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
45
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties