Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik beledig niemand en ik insinueer niks, waarom is het dan een probleem?'

Laatste update:

Huub Stevens zou dat zelf nooit gedaan hebben. Enerzijds vanwege de tijd. "Ik vind dat als je bij een club onder contract staat, je honderd procent voor die club moet gaan. Dit soort tv-werk kost energie en tijd, die je niet aan de club kunt besteden." Stevens vindt het ook niet passen om over andere clubs en andere trainers te gaan praten als die de week daarop als tegenstander kunt tegenkomen. "Dat gaat tegen je werken", zo oordeelt Stevens dinsdag in gesprek met De Telegraaf.

Theo Vonk zet eveneens vraagtekens bij de combinatie. "Hij moet zich volledig op FC Twente concentreren, de situatie van de club is al moeilijk genoeg", zo stelt de ex-coach van de Tukkers. Vonk stelt net als Stevens dat de uitspraken van Verbeek motiverend kunnen zijn voor de tegenstanders. PEC Zwolle-coach John van 't Schip heeft minder moeite met de activiteiten van Verbeek. "Of het ook handig is, is een ander verhaal", zo erkent de oud-aanvaller, die zelf ook op televisie verschijnt, maar meestal alleen over het Nederlands elftal of internationaal voetbal zijn mening geeft.

Verbeek zelf ziet geen enkel probleem in zijn rol als analyticus, omdat hij naar eigen zeggen 'niet de clown uithangt' of 'rare dingen zegt'. "Het enige wat ik doe, is kijken naar een wedstrijd en zeggen wat ik er van vind. Ik beledig niemand, ik insinueer niks. Er schuiven zoveel trainers aan bij tv-programma's. Waarom zou het dan een probleem zijn dat ik bij FOX zit?" Verbeek benadrukt dat hij alleen in de studio zit als het programma van FC Twente dat toelaat. "Want dat staat voor mij voorop. Ik ga geen trainingen missen of verschuiven, omdat ik iets op tv moet doen. FC Twente staat op één."

Gertjan Verbeek moet stoppen met zijn werkzaamheden voor FOX Sports

Meer nieuws

Ziggo onderbreekt Girona - Barcelona vanwege Dodenherdenking: kijkers woedend
118
Luka Modric neemt opnieuw record over van Real Madrid-legende Ferenc Puskás
5
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
8
Atlético Madrid dicht bij Champions League-ticket dankzij fraaie goal Riquelme
1
Inter verliest door fout Dumfries voor de tweede keer dit seizoen van Sassuolo
15
De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
10

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties