Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben absoluut niet goed genoeg voor Ajax of PSV, wellicht voor Feyenoord'

Laatste update:

"Ik zie het in Nederland niet gebeuren, ook omdat er eerder geen contact is geweest", aldus de 28-jarige buitenspeler. "Ik ben wel transfervrij aan het eind van het seizoen, dus het zou mogelijk zijn. Ik weet het niet, het is moeilijk te zeggen." Linssen kreeg in augustus de vraag of hij zichzelf op de plek van Sam Larsson ziet voetballen bij Feyenoord. Hij gaf aan dat hij naar zijn idee wel tussen de spelers van Feyenoord past, maar benadrukt dat hij zichzelf niet beter dan Larsson noemde.

"Ik heb nooit gezegd dat ik beter ben dan Sam Larsson, maar de vraag is weleens aan mij gesteld of ik op de positie van Larsson kan spelen. Ja, dat zou zeker kunnen", legt Linssen uit. "Ik zeg niet dat ik daar thuis hoor of dat ik te goed ben voor Vitesse. Ik zou misschien mee kunnen voetballen bij Feyenoord, maar ik ben als voetballer helemaal niet te vergelijken met Larsson."

De top twee is echter een te grote stap, zo moet Linssen toegeven. Zaterdag verloor hij met zijn ploeg nog met 5-0 van PSV. "Ik vind mezelf zeker niet goed genoeg voor Ajax of PSV. Absoluut niet. Feyenoord komt daar net onder. Wellicht zou dat mijn plafond kunnen zijn. Ik denk dat ik nooit een speler zou kunnen zijn voor de echte top, maar wel de wilskracht en de winnaarsmentaliteit heb om een stapje hogerop te zetten."

Meer nieuws

Luis Suárez richt zich met Nederlandse tweet tot Ajax-spits Julian Rijkhoff
0
ESPN steekt de draak met Milan van Dongen en rakelt hilarische video op
1
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
7
Keuze van Ajax nadert: nog maar twee trainers in beeld in Amsterdam
20
Winkelmedewerker belandde per ongeluk op selectiefoto PSV: 'Kan niet voetballen'
7
Yankuba Minteh: binnen twee jaar van zandvlaktes naar uitblinken bij Feyenoord
3

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties