Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben al blij dat we bij de competitiestart tegen Excelsior shirtjes hebben'

Laatste update:

"Man, we weten pas ruim een maand dat we dit seizoen in de Eredivisie spelen", zei de technisch- en commercieel directeur tegen De Telegraaf. "Ik ben al blij dat we bij de competitiestart tegen Excelsior shirtjes hebben. De outfits van onze begeleidingsstaf zijn bijvoorbeeld pas vandaag (gisteren, red.) binnengekomen."

Twente huurde Dylan Seys van Club Brugge, terwijl de nog niet speelgerechtigde Enes Ünal en Yaw Yeboah worden geleend van Manchester City. Het is de bedoeling dat er snel een linksback bij komt. Van Halst merkt dat er een 'enorme realiteitszin' is bij Twente en dat de fans weten dat het een jaar van overleven zal worden. "Het is echt niet zo dat ik dacht dat er nu, eind juli, al een complete selectie zou staan. Dat kon ook helemaal niet."

Denk je dat FC Twente een zwaar seizoen tegemoet gaat?

Meer nieuws

Engelse pers kiest Manchester City-ster als beste speler van de Premier League
18
'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
14
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
10
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
23
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
11
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
22

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties