Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben al zeven jaar bij Arsenal en heb nog niets gewonnen, beschamend'

Laatste update:

"Ik ben hier al zeven jaar en heb nog niets gewonnen. Dat is wel een beetje beschamend voor de club, de supporters en ook voor ons als spelers. Als speler wil je succesvol zijn, je kwaliteiten laten zien. Win je niets, dan vraag je jezelf altijd af hoe succesvol je had kúnnen zijn. Maar dat maakt mij nog gretiger om het wél te doen", zegt Sagna. Op dit moment is zijn club nog volop verwikkeld in de titelrace.

Met nog elf speelronden te gaan staat Arsenal tweede, op een punt van stadsgenoot Chelsea en twee punten voor Manchester City. "Ik weet dat wij de kwaliteiten hebben om kampioen te worden", verzekert de 31-jarige Sagna in gesprek met de Daily Mirror. "Ik ben er iedere dag mee bezig, ik kom iedere dag naar de training om beter te worden en hoop steeds dat we iets zullen winnen."

"Onze ambitie is aan kop te blijven van de Premier League. We hebben een sterk team dat aan het einde van de rit succesvol kan zijn, maar dan moeten we wel geconcentreerd blijven. We moeten leren van wat er in het verleden is gebeurd. Iedereen is er klaar voor te knokken en te laten zien hoe graag wij het willen", aldus Sagna. In de FA Cup staat Arsenal in de kwartfinale, in de Capital One Cup strandde men in de vierde ronde en in de Champions League balanceert men op de rand van uitschakeling.

Wint Arsenal dit seizoen een prijs?

Meer nieuws

Van der Meijde: 'Wat een fantastische speler! Die moet Ajax meteen halen'
4
Kieft openbaart kwetsend bericht dat hij van Marco van Basten kreeg
5
'Antony beledigt Ten Hag in groepschat van Man United met drie woorden'
51
Ajax gaat op zoek naar een rechtsbuiten: 10 potentiële kandidaten op een rij
38
Manchester United wordt vernederd en gaat keihard onderuit bij Palace
78
Almere City FC baart opzien met post op X: 'CHERYYYYYYYYYYY!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties