Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben bij Barcelona vertrokken om weer plezier in voetbal te krijgen'

Laatste update:

"Soms moet je een keer de knoop doorhakken. Ik ben nooit een sleutelspeler geworden bij Barcelona. Twee seizoenen lang ging het niet zoals ik gehoopt had. Ik ben daarom vertrokken om aan spelen toe te komen en om weer plezier in het voetbal te krijgen", vertelt hij dinsdagmiddag tijdens een perspraatje.

"Ik heb er natuurlijk met Ernesto Valverde over gesproken, maar die gesprekken zijn privé. Wat duidelijk is, is dat een speler met vertrouwen beter is dan een speler zonder vertrouwen. Het is moeilijk om aan minuten te komen als spelers als Luis Suárez, Lionel Messi, Ousmane Dembélé en Philippe Coutinho ook bij Barcelona rondlopen en de keuze om te spelen of niet was niet aan mij", vervolgt hij zijn verhaal.

Dortmund huurt Alcácer voor een seizoen en heeft ook een optie tot koop in de overeenkomst bedongen. De dertienvoudig Spaans international lijkt zich voorlopig wel op zijn plek te voelen in Duitsland: "Mijn ploeggenoten hebben me vanaf de eerste dag enorm geholpen. Ik had moeite met de taal en met de verandering, maar hebben het me erg makkelijk gemaakt en ik heb me goed aangepast. Ik ben erg blij met deze keuze."

Vind jij dat Paco Alcácer te weinig kansen heeft gekregen bij Barcelona?

Meer nieuws

'PSV laat Lozano alweer vertrekken en neemt genoegen met klein verlies'
16
VI oppert naam als opvolger van Slot die Guardiola's mond deed openvallen
2
Salarisplafond in Premier League maakt eind aan onbeperkt budget van rijke clubs
16
De EK-selectie van Spanje: dit zijn de spelers die kans maken
11
Driessen: 'Hij is interessant voor Ajax, maar een heel principieel mannetje'
2
Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties