Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben bijna de Royston die door Real Madrid gevraagd werd'

Laatste update:

De 31-jarige Drenthe speelde tot dusverre vier wedstrijden voor de Kasteelheren en kwam in het duel met FC Eindhoven zelfs tot scoren. Nog niet zo lang geleden woog hij 95 kilogram en werkte hij zich met zijn neven, 'die nog nooit echt gesport hadden', in het zweet om kilo's te verliezen. "Ik hield ze niet bij", aldus Drenthe in het Algemeen Dagblad.

"Tot kotsen aan toe stond ik op die berg (op een heuvelterrein in de stad, red.). Dit gaat niet goed komen, dacht ik." Ook fysiotherapeut Gijs Schoenmakers had er een hard hoofd in: "Je bent een zak patat, vriend", zo citeert Drenthe de specialist. Uiteindelijk slaagde de enkelvoudig international van Oranje erin om Henk Fraser en Sparta te overtuigen.

"Zolang mijn lichaam het volhoudt, ga ik door met voetballen. Zingen is leuk, zakendoen ook. Alleen: voetballen blijft toch het allermooiste", aldus Drenthe, die zich sterker en sterker begint te voelen. "Ik ben bijna weer de Royston die door Real werd gevraagd. Kwestie van karakter tonen. Begrijp je?" Met Sparta neemt Drenthe het zondag op tegen FC Den Bosch.

Meer nieuws

Spaans talent op proef bij Feyenoord; ook Ajax en Barcelona tonen interesse
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
24
Perez: 'Vorig jaar wilde Man United hem hebben, nu gaat niemand hem halen'
10
Komst Potter wordt moeilijk; Ajax neigt door te schakelen naar volgende trainer
33
Professionele liplezer onthult wat Mohamed Salah tijdens clash tegen Klopp zei
15
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties