Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben blij dat hij dat masker op deed, hij kan het nu als loser dragen'

Laatste update:

Deeney moet na afloop lachen om de manier van juichen van Jiménez. "Ik moet eerlijk zeggen dat ik het nog niet had gezien. Iets in me wil nu iets gemeens erover zeggen, maar dat ga ik niet doen. Ik ben blij dat hij dat masker op deed, hij kan het nu als loser dragen. Geniet van het masker, wij hebben de overwinning", geeft Deeney te kennen in gesprek met BeIN Sports. "Begrijp me niet verkeerd, hij is een topspeler. Hij speelde heel goed, vult de spitspositie op zijn eigen manier in."

"Ik heb dat gedoe met het masker niet gezien. Misschien was dat achteraf ook maar goed, want ik had volledig uit mijn stekker kunnen gaan. Ik denk dat je dat soort dingen moet doen als je weet dat je een wedstrijd gaat winnen", vervolgt de dertigjarige spits van Watford. Deeney bleef in de blessuretijd koel vanaf de strafschopstip en dwong daarmee een verlenging af. "Je zou zeggen dat je daar cojones voor nodig hebt, niet waar?"

"Bij een 0-2 achterstand zouden veel teams het hebben laten lopen, maar we bleven gaan. Die kleine man (Gerard Deulofeu, red.) kwam erin, we lieten een beetje magie zien en verder hebben we vooral hard gewerkt. We hebben nog ruimte om te groeien, want we zijn niet de nummer zeven van de Premier League. Voor mij is het alleen maar zaak om zolang mogelijk een contract te krijgen, met al die jonge jongens die erbij blijven komen. Als iemand kijkt, ik zou graag een nieuw contract willen", besluit Deeney met een knipoog. Watford neemt het in de finale van de FA Cup op tegen Manchester City.

Meer nieuws

'Het heeft er alle schijn van dat Van Bommel gaat vertrekken bij Royal Antwerp'
2
Daley Blind weet wat hij na spelerscarrière wil doen: 'Wil wel die kant op'
7
Erik ten Hag in beeld als opvolger van Thomas Tuchel bij Bayern München
14
Johan Bakayoko maakt supporters van Feyenoord warm met lofzang over speler
9
Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
18
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
39

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties