Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben blij dat Marc Overmars goed werk heeft geleverd'

Laatste update:

"We moeten beter staan, meer controle houden en beseffen wanneer we echt een goede kans kunnen creëren. Dán moet de beslissende bal worden gegeven en anders moeten we dat risico niet nemen, want dan vliegt de tegenstander eruit", aldus Huntelaar, die eraan toevoegt dat er na het tweeluik met Sturm Graz sprake was van een 'gedempte feeststemming' bij Ajax. De runner-up van de Eredivisie speelt nu immers sowieso Europa League-voetbal.

"Het is lekker dat we de zekerheid van Europees voetbal tot de winterstop hebben. Dat is belangrijk voor de club en de ploeg, maar we willen natuurlijk meer." De 34-jarige Huntelaar voegt eraan toe dat hij er geen problemen mee heeft om het seizoen al vroeg te beginnen. Hij beschouwt de wedstrijden tegen Sturm als 'een lekkere opwarmer' en hoopt dat Ajax de goede lijn kan doortrekken op Sclessin, het stadion van les Rouches.

Het Algemeen Dagblad verwacht dat Ten Hag voor dezelfde elf namen zal kiezen als in de return tegen Sturm. Dat zou betekenen dat Donny van de Beek en Daley Blind op de bank beginnen. De Telegraaf schrijft echter dat een basisplaats voor Blind steeds dichterbij komt. Mocht de international van het Nederlands elftal aan de aftrap verschijnen, dan wordt de twintigjarige Carel Eiting mogelijk het kind van de rekening.

Huntelaar is in ieder geval blij met de aanwezigheid van onder anderen Blind en Tadic, die overkwamen van respectievelijk Manchester United en Southampton. "Dusan heeft ervaring, inzicht, scorend vermogen en kan beslissende passes geven. Hij is een complete speler, een goeie voor ons. Net als Daley. Ik ben blij dat Marc Overmars goed werk heeft geleverd, want we willen kampioen worden en de Champions League in."

-
Wat verwacht jij van Standard Luik - Ajax?

Meer nieuws

Union Sint-Gillis verslaat Van Bommels Antwerp en wint eerste beker sinds 1914
13
Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
9
Antony, Amrabat en nog acht spelers die moeten vrezen bij Manchester United
25
Theo Janssen over linksbackpositie Nederlands elftal: 'Dat is geen optie'
6
Hélène Hendriks laat zich voor het eerst in de media uit over 65-jarige geliefde
0
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties