Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben blij met de kans die ik bij PSV heb gekregen, ook qua niveau'

Laatste update:

"We zeiden: 'als de 3-0 valt, is het mooi geweest'. Het voelde goed en op zich had ik het gevoel dat ik verder kon, dus dat was het niet. Maar dit is pas mijn derde wedstrijd van het seizoen. Ik moet toch weer een beetje wennen aan de wedstrijden en er komen nog veel wedstrijden aan. Vandaag voelde het op zich goed. Maar bij 3-0 hoef je het niet te forceren", zei De Jong na afloop tegen FOX Sports.

De huurling van Newcastle United vond het niet per se vervelend dat hij geen doelpunt wist mee te pikken. "Luuk (de Jong, red.) zou dan als echte spits meer balen. Ik zou wel balen als ik echt veel kansen had gemist, maar ik ben nu blij met resultaat. Ik kon belangrijk zijn voor het team." De Jong voegde er later in gesprek met De Telegraaf aan toe dat hij het naar zijn zin heeft in Eindhoven en dat het 'een leuke groep' is.

"Veel jonge jongens gemixt met ervaring. De manier waarop Nederlandse ploegen willen spelen, dat is hoe ik het ook zie. In Engeland heb ik door blessures maar ook door de manier van spelen moeite gehad om aan spelen toe te komen. Dan ben ik blij dat ik deze kans krijg", aldus De Jong. "Bij Newcastle was het even lastig. Ik raakte ook nog op een lullig moment in de voorbereiding geblesseerd na een jaar zonder blessure. Daarom ben ik ook heel blij met de kans die ik hier heb gekregen. Ook qua niveau."

Phillip Cocu toonde zich na het duel met Roda JC een 'zeer tevreden' trainer: "Natuurlijk zijn er altijd puntjes te vinden. Gezien de kansen zou de uitslag nog wat groter hebben kunnen uitvallen. Dat zou een aantal spelers een nog een beter gevoel kunnen geven. Maar ik denk dat we als team een geweldige wedstrijd hebben gespeeld. We hebben de tegenstander eigenlijk nul kansen weggegeven en heel aantrekkelijk voetbal gespeeld met aantrekkelijke aanvallen. Veel meer kun je eigenlijk niet wensen. Roda kwam hier zonder enige kans en dat lag voor een groot deel aan onszelf."

-
Zou jij Siem de Jong in de basis zetten wanneer iedereen bij PSV fit is?

Meer nieuws

Oud-speler Gandu (31) doet oproep: 'Enige kans is een niertransplantatie'
4
Live meepraten in de Champions League: Real Madrid - Bayern München
1
De Ligt keert tegen Real Madrid verrassend terug in basis van Bayern München
6
Real Madrid onthult keuze onder de lat tussen Lunin en Courtois
7
De EK-selectie van Turkije: dit zijn de spelers die kans maken
15
Santiago Gimenez onthult door welke grote fout hij zelfvertrouwen verloor
31

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties