Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben een jaar weggeweest, maar bleef maar aan Real Madrid denken'

Laatste update:

Casemiro was een vaste waarde onder trainer Julen Lopetegui en speelde veelvuldig. Hij is nu een jaar ouder en een jaar wijzer en is blij dat Real Madrid de deur weer open heeft gezet voor hem. "Het voelt echt alsof ik weer thuisgekomen ben. Ik ben een jaar weggeweest, maar bleef altijd maar aan Real Madrid denken. Ik wil hier nu echt triomferen", zegt hij hoopvol in een interview met AS.

Casemiro is van mening dat hij een enorm belangrijk jaar achter de rug heeft. "Porto heeft me goed geholpen, maar zelf heb ik er ook keihard voor gewerkt door enthousiast te zijn en bescheiden. In mijn hoofd heb ik me er steeds op gefocust dat ik terug wilde keren bij Real Madrid", aldus de Braziliaans international. Hij ziet ernaar uit samen te werken met Rafael Benítez, zegt hij in de sportkrant.

"Hij is een trainer die veel eist van zijn spelers, daar houd ik van. Hij weet hoe hij moet communiceren met zijn spelers en is een intelligente man. Ik ga er hard voor werken om komend seizoen een prijs te veroveren met Real Madrid, dat is mijn droom", aldus Casemiro.

Denk je dat Casemiro komend seizoen veel aan spelen toekomt bij Real Madrid?

Meer nieuws

Verminkte PSV-fan kreeg Cobra in de hand gedrukt: 'Dacht dat het een fakkel was'
0
Van Dijk naar Real Madrid? 'Als ze bellen kunnen ze hem morgen contracteren'
24
Van der Vaart weet nu al wie kampioen wordt van de Eredivisie in 2024/25
61
Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
8
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties