Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben een van zijn criticasters, maar wilde hem langer bij Bayern zien'

Laatste update:

De 150-voudig Duits international heeft wel begrip voor Guardiola's beslissing om zijn contract met Bayern niet te verlengen. "Misschien wilde hij een nieuwe uitdaging. En natuurlijk snap ik Pep, het salaris dat hij krijgt bij Man City moet krankzinnig zijn. Ook zal hij iets nieuws willen ervaren, al had hij het beste team van Europa onder zijn hoede", vertelt Matthäus aan Sky Sports.

De Duitser is desondanks van mening dat het Guardiola had gesierd als hij in München was gebleven. "De club heeft al zijn wensen vervuld, wat hij ook wilde: spelers, coaches, zelfs de medische staf. Hij is een van de beste trainers van de wereld. Ik ben een van zijn criticasters maar ik had hem heel graag langer bij Bayern gezien. Hij was altijd interessant en amusant voor de pers."

Ben je het met Lothar Matthäus eens?

Meer nieuws

Theo Janssen: 'Voor het Nederlandse voetbal goed dat Ajax geen CL speelt'
5
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Pak 2,5x je inzet als Uitblinker Mbappé 2 keer op doel schiet tegen Dortmund!
0
Waarom Liverpool Slot verkiest boven Amorim als opvolger van Klopp
22
Ron Jans laat in het midden of Ajax of Feyenoord hem ooit benaderde
7
Clarence Seedorf: van wereldster tot onbegrepen fenomeen in Nederland
110

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties