Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben er klaar voor om de volgende stap te maken'

Laatste update:

"Zover ben ik wel en of dat nu een stap naar een Nederlandse topclub is, of naar het buitenland, dat zien we dan wel weer. Dat weet ik nu nog niet. In beide opzichten ben ik er in ieder geval klaar voor", zegt Gudelj in gesprek met Metro.

Gudelj is niet bang voor de stap naar het buitenland. "Ik ken veel spelers die in het buitenland spelen van het Servische nationale elftal. Daardoor weet ik wel wat het niveau is en ik ken mezelf goed." Afgelopen zomer was er interesse van FC Porto, maar dat ging niet door. "Daar was ik ook meteen overheen. Ik wil altijd direct gefocust zijn op waar ik mee bezig ben. Dat is nu AZ."

Ajax had Nemanja Gudelj moeten halen in plaats van Daley Sinkgraven

Meer nieuws

Gehele Italiaanse top staat in de rij voor Nederlander: 'Een groot kampioen'
7
Journalist doet opmerkelijke bewering: 'Marino Pusic kleineerde Mats Wieffer'
20
'Barcelona denkt aan Nederlander in zoektocht naar aanvallende middenvelder'
12
Kassa Feyenoord en PSV rinkelt: alles wat je moet weten van het nieuwe CL-format
15
'Ajax kijkt rond in LaLiga en hoopt op komst van Williot Swedberg'
16
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties