Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben geen 'samenvatting-voetballer', dus ik ben lastig te scouten'

Laatste update:

Brama kreeg wel wat telefoontjes, maar die kwamen vooral uit verre oorden. "Twee keer was ik dicht bij een mooie club, maar dat ging allebei niet door. De rest heb ik allemaal afgezegd, omdat ik mezelf daar niet zag voetballen", zegt de middenvelder in gesprek met het ANP. Hij heeft een aantal voorwaarden die hij belangrijk vindt: het salaris, maar ook de stad en het land van de club.

Volgens Brama past het niet bij hem om in een land te gaan spelen waar hij veel kan verdienen, maar waar hij niet gelukkig wordt. Of het ooit nog tot een mooi buitenlands avontuur komt, is afwachten. "Ik ben geen 'samenvatting-voetballer', ik val niet zo op. Wat dat betreft ben ik lastig te scouten", weet Brama. "Je moet mij meerdere keren hebben gezien voordat ik opval. Mijn statistieken zijn ook niet geweldig. Ik maak niet veel doelpunten, ben niet zo groot en niet supersnel. De kwaliteiten die ik bezit, zijn niet in statistieken te plaatsen. Ik ben een 'sturende' speler, dat is lastiger te scouten."

Meer nieuws

Live meepraten in de Serie A: AC Milan - Genoa
0
Pak 2,6x je inzet als Uitblinker Minteh scoort tijdens Feyenoord-PEC Zwolle!
0
Unai Emery wijst aanbieding van Bayern München om twee redenen af
3
Veteraan gaat Real Madrid na 469 wedstrijden verlaten voor avontuur in MLS
4
Chelsea laat aan de hand van magistrale Palmer geen spaan heel van West Ham
8
Luuk de Jong grapt over zaakwaarnemersrol om selectie PSV intact te houden
5

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties