Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben gelukkig, maar op dit podium kan ik mij wel in de kijker spelen'

Laatste update:

Corona beseft dat hij tijdens de toernooien mogelijk in de gaten gehouden wordt door andere clubs: "Ik focus mij op de nationale ploeg, maar de Copa is zeker een groot en mooi podium waar ik mij in de kijker kan spelen. Dit is een droom voor mij", zegt El Tecatito donderdag in een interview met de Mexicaanse krant Por Esto.

"Ik weet dat er over een transfer gesproken wordt, maar ik ben momenteel heel gelukkig", aldus drievoudig international Corona. Hij heeft bij Twente nog een contract tot de zomer van 2018 en de vraagprijs bedraagt volgens het Algemeen Dagblad minimaal tien miljoen euro. Om die reden zou PSV definitief zijn afgehaakt in de strijd om Corona.

Denk jij dat Jésus Corona komende zomer bij FC Twente vertrekt?

Meer nieuws

Een buitenlandse wedstrijd bijwonen? Koop je officiële tickets in de ticketshop!
0
'Scouts van Ajax zaten dit weekend op de tribune voor deze vier toptalenten'
6
Van Europa veroveren naar degradatie, faillissement en een nieuwe opleving
9
Smaakmaker van de Keuken Kampioen Divisie gaat tot 2028 tekenen bij Feyenoord
25
Arjen Robben meldt zich na vierklapper van Haaland in kleedkamer Manchester City
14
Lopetegui wordt definitief geen trainer van Bayern en tekent in Premier League
11

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties