Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben heel gelukkig bij Ajax, dus ik verwacht hier nog lang te blijven'

Laatste update:

Tadic maakte in de zomer van 2018 voor minimaal 11,7 miljoen en maximaal 13,7 miljoen euro de overstap van Southampton naar Ajax. Sindsdien won hij onder meer twee landstitels, twee keer de TOTO KNVB Beker en bereikte hij in zijn eerste seizoen bij Ajax de halve finale van de Champions League. Tadic zegt geen idee te hebben hoe lang hij nog door kan op het hoogste niveau. "Maar zolang ik me fit voel, wil ik blijven voetballen", vertelt hij in het weekblad. "Dat gaat hopelijk nog heel lang duren. Ik ben ook totaal niet bezig met wat ik na mijn actieve spelersloopbaan wil. Ja, het voetbal trekt me op meerdere vlakken, misschien dus ook het trainersvak, maar ik heb nu volledig focus op het voetballen zelf. En ik ben heel gelukkig bij Ajax, dus ik verwacht hier nog lang te blijven."

Met zijn doelpunten en assists is hij al drie jaar op rij van onschatbare waarde voor het team van Erik ten Hag. Dit seizoen staat de teller in alle competities op 22 doelpunten en 25 assists. "Ajax was altijd mijn droomclub en de huidige omstandigheden geven ook geen enkele aanleiding om aan een vertrek te denken", benadrukt Tadic. "Met de spirit binnen de groep en het plan van de club zit het wel goed. En Erik ten Hag blijft ook volgend seizoen. Als we met de kern van dit team door kunnen gaan en verder kunnen bouwen, zie ik de toekomst heel rooskleurig tegemoet. Natuurlijk wordt er altijd getrokken aan spelers van Ajax, maar de club heeft ook laten zien dat ze dit goed kan opvangen."

Vanwege zijn goede prestaties werd Tadic in 2019 beloond met een nieuw contract tot medio 2023. Ook na die periode blijft hij aan de club verbonden. Ajax maakte destijds bekend dat de Servisch international zich op De Toekomst ten minste tot medio 2026 gaat richten op het trainersvak. Van hoofdtrainer Ten Hag steekt Tadic naar eigen zeggen veel op. "Het is ook heerlijk om met hem over voetbal te praten, echt de diepte in te gaan. Hij is heel slim en tactisch van een topniveau. Dat levert mooie gesprekken op, waarbij we het echt niet altijd met elkaar eens zijn", aldus Tadic.

Meer nieuws

'Roger Schmidt wil weg bij Benfica en plant onderhoud in met Bayern München'
6
De EK-selectie van Portugal: dit zijn de spelers die kans maken
5
Jeredy Hilterman ondanks promotie Willem II niet geheel tevreden
2
Viaplay vraagt Erik ten Hag op de man af of hij contact heeft gehad met Ajax
2
Stadionspeaker Roda JC wijt kolossale blunder onder meer aan slecht internet
20
Hans Kraay junior ziet bizarre taferelen in Kerkrade: 'Werkelijk ongelooflijk'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties