Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben hem zeer dankbaar, zeker gezien mijn huidige situatie bij Barcelona'

Laatste update:

Voor de stopper zijn de wedstrijden met de Spaanse ploeg, die dinsdag vriendschappelijk speelt tegen wereldkampioen Duitsland, een mooie afwisseling nu hij in Barcelona reserve is. "Het is altijd plezierig om bij het nationale team te komen, het is een eer. Nadat we van Slowakije hebben verloren wordt de wedstrijd tegen Wit-Rusland bovendien heel belangrijk", vertelt Piqué aan MovistarTV.

"Maar ik denk dat de ploeg er in mentaal opzicht klaar voor is, we zijn goed voorbereid. Ikzelf ben bondscoach Vicente del Bosque zeer dankbaar voor het vertrouwen dat hij in me heeft, zeker gezien de situatie waarin ik me momenteel bevind bij Barcelona. Ik richt me nu op de wedstrijden met Spanje en ga daarna weer proberen om bij Barça mijn best te doen en trainer Luis Enrique te overtuigen."

-
Denk je dat Gerard Piqué snel weer in de basis staat bij Barcelona?

Meer nieuws

Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
6
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
67
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Boskamp noemt 'de enige buitenlandse naam' die circuleert als opvolger van Slot
15
Feyenoord plukt nieuwe hoofd jeugdopleiding weg bij Rangers
7

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties