Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben het type niet om weg te lopen, met die spelers zie ik veel potentie'

Laatste update:

De Tukkers moeten bezuinigen en de kans bestaat dat er topspelers verkocht moeten worden. Toch kijkt Schreuder met veel vertrouwen naar zowel de komende jaargang als zijn eigen positie. "De leiding van FC Twente heeft niet één keer aangegeven niet met mij verder te willen en ik heb de steun van de spelersgroep. Dan ben ik het type er niet naar om weg te lopen", vertelt de coach aan Voetbal International.

"Met jonge en bereidwillige spelers als Felipe Gutiérrez, Renato Tapia, Hakim Ziyech, Shadrach Eghan en Hidde ter Avest zie ik ook voor komend seizoen veel potentie." Prestaties kunnen het zijn team en hem makkelijker maken, weet Schreuder. "PSV werd in het begin van dit seizoen vervloekt vanwege het countervoetbal. Uiteindelijk werd die ploeg met grote voorsprong kampioen en bewierookt als een elftal dat slim naar zijn mogelijkheden speelde. Wij moeten gewoon zorgen dat we snel resultaten gaan halen."

Denk je dat FC Twente een goed seizoen gaat draaien?

Meer nieuws

Van Halst hekelt twee personen bij Ajax: 'Daar heb ik zo aan gestoord jongen...'
1
ADO Den Haag en FC Emmen doen goede zaken in strijd om play-offs KKD
0
Van der Vaart kan grap over Cillessen niet laten na curieus penaltymoment
11
VZ Team van de Week: liefst 5 spelers van PSV na achtklapper in Friesland
26
Live meepraten in LaLiga: FC Barcelona - Valencia
132
John van den Brom bereikt akkoord en wordt de nieuwe trainer van Vitesse
19

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties