Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben in de zevende hemel met het nieuws, hij is dé man voor deze club'

Laatste update:

"Ik ben in de zevende hemel met dit bericht", zegt de Engels international. "Het is een grote opluchting, want er wordt voortdurend gespeculeerd. Deze speler gaat hierheen, die manager gaat daarheen…ik kan er weinig mee. We moeten onszelf gewoon zo professioneel mogelijk blijven opstellen."

Het aanblijven van Pochettino is goed voor de toekomst van Tottenham Hotspor, denkt Walker. "Hij is niet alleen een manager op het veld, maar ook daarbuiten. Jonge spelers hebben bijvoorbeeld niet alleen aanwijzingen nodig, maar af en toe ook een arm om hun schouder. Iemand die ze rustig uitlegt wat er anders kan. Zo iemand is Mauricio."

Daarmee houdt de lofzang op de Argentijnse oud-international nog niet op. "We zitten nog niet op de top van ons kunnen, maar we blijven leren en hij is de geschikte persoon om deze club naar een hoger plan te tillen. Alles aan hem is goed, ook zijn aura. Het is gewoon fantastisch", aldus Walker.

Meer nieuws

'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
4
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
9
Dronken Carragher gaat wereld over: analist kán maar niet van Sancho af blijven
17
Ronald de Boer ziet man zonder interlands graag meegaan naar EK met Oranje
11
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
19

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties