Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben in gesprek met Ajax, maar de focus ligt momenteel op de titel'

Laatste update:

"Ik ben in gesprek met de club en voel me totaal op mijn gemak bij Ajax. De focus ligt momenteel op het kampioenschap, daarna zal het over mijn toekomst gaan", legt hij uit in gesprek met het Duitse BILD. Huntelaar was tot nu toe goed voor 11 doelpunten en 7 assists in 22 wedstrijden in de Eredivisie en wil met Ajax de achterstand van zeven punten op PSV in de laatste maanden van het seizoen nog ongedaan maken.

Met zijn vertrek bij Schalke kwam er een einde aan een periode van zeven jaar in Gelsenkirchen. Spijt dat hij de deur van de Veltins Arena achter zich dichttrok heeft Huntelaar echter niet: "Nee, het voelde niet goed meer. Dat lag niet aan de fans of aan de club zelf, maar het was tijd voor een verandering en om iets nieuws te doen. Het deed hoe dan ook wel pijn. Schalke is mijn club in het buitenland, het is een onderdeel van mijn leven."

Schalke is met een huidige tweede plaats in de Bundesliga bezig aan een goed seizoen maar ziet in de zomer wel Leon Goretzka, en waarschijnlijk Max Meyer, transfervrij vertrekken: "Het is voor de club heel slecht als spelers die lang bij Schalke hebben gespeeld gratis de deur uitlopen. Maar Schalke moet zich niet kleiner maken dan het is, het blijft een enorme club. Er zijn nog steeds veel topspelers die voor Schalke willen spelen."

Vind jij dat Ajax langer door moet gaan met Klaas-Jan Huntelaar?

Meer nieuws

Dortmund houdt PSG en Mbappé in toom en mag dromen van CL-finale
3
Woerts lijkt zeker te weten wie binnenkort algemeen directeur van Ajax wordt
0
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
9
Boskamp gelooft uitleg Van Bronckhorst over Feyenoord niet: 'Rot toch op!'
15
De EK-selectie van Italië: dit zijn de spelers die kans maken
17
Sherida Spitse zorgt voor zinderend slot van titelstrijd FC Twente en Ajax
28

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties