Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben in het bijzonder blij voor Michy Batshuayi en Nathan Aké'

Laatste update:

Conte verraste met basisplekken voor Nathan Aké en Michy Batshuayi, terwijl spelers als Diego Costa en Hazard op de bank begonnen. "Ik ben trots op deze prestatie. Voor mij en voor de spelers is het prachtig om de finale van de FA Cup te bereiken", stelt Conte bij de BBC. "Gedurende het seizoen zijn er momenten waarop je als trainer een krachtig besluit moet nemen. Je moet risico's nemen. Als je dan wint, heeft het plan gewerkt. Als je verliest, ben jij verantwoordelijk. Vandaag heeft ons plan goed uitgepakt."

"Ik ben blij voor mijn spelers en in het bijzonder voor Michy Batshuayi en Nathan Aké, een van onze jonge spelers. Ik ben ook blij voor Willian, die een moeilijk seizoen kent en twee keer scoorde", concludeert de Italiaan. Zijn ploeg sloot de eerste helft af met een 2-1 voorsprong, na een strafschop in de slotminuten. Heung-Min Son haalde Victor Moses onderuit, maar volgens Pochettino was de beslissing van Martin Atkinson zwaar. Niettemin feliciteert hij Chelsea met de overwinning en de finaleplek.

"Wij domineerden de wedstrijd, maar zij waren zuiverder in de afronding dan wij", vat Pochettino samen. "De strafschop vond ik licht, of helemaal geen strafschop. Het was moeilijk om de kleedkamer op te zoeken met een 2-1 achterstand." Na rust begon Tottenham in de ogen van de Argentijn sterk. "Maar na ons doelpunt kwam Chelsea terug. Nu kunnen we alleen vooruitkijken. We staan vier punten achter Chelsea in de competitie en we gaan proberen de volgende wedstrijd te winnen. Of we vandaag meer verdienden? Zeker, maar dat is voetbal."

-
Verdiende Tottenham Hotspur inderdaad meer?

Meer nieuws

Mossou haalt na promotie NAC met oud screenshot z'n gram bij Chris Woerts
8
Gepromoveerd NAC Breda wijdt slechts 10 woorden aan bijzonder 'wedstrijdverslag'
14
Voetbalzone is op zoek naar nieuwe stagiairs! (hbo+)
0
Chris Woerts houdt zich niet in en pakt Memphis Depay online in één zin hard aan
14
Na Francesco Acerbi moet volgende Italiaan het EK in Duitsland missen
4
Dani Carvajal twijfelt niet en wijst teamgenoot aan die Ballon d'Or moet winnen
32

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties