Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben 26 jaar, maar ik ben het spuugzat en wil stoppen met voetbal'

Laatste update:

Na zeventig minuten werd een doelpunt van Trabzonspor afgekeurd en Özkhahya haalde zich even later opnieuw de woede van De Storm van de Zwarte Zee op de hals, toen hij de thuisploeg weigerde een vrije trap toe te kennen. Een boze supporter zette de jacht in op de arbiter, trainer Vahid Halihodzic werd vanwege commentaar op de leiding naar de tribune verwezen en keeper Kivrak trapte uit onvrede de bal weg en kreeg daar een gele kaart voor terug.

Hoewel Trabzonspor in de slotseconde nog op 1-1 kwam door een benutte strafschop van Óscar Cardozo, was de woede er bij Kivrak niet minder om: "Ik praat normaal gesproken nooit over scheidsrechter, maar ik wil echt dat iemand deze wedstrijd eens goed onderzoekt. Toen de tegenstander scoorde, werd er een overtreding gemaakt, maar men mocht gewoon door. Als je tijdens de wedstrijd wat tegen de scheids zegt, begint hij geniepig te lachen."

"Ik snap niet waarom wij überhaupt nog voetballen. Trabzonspor is een club van Turkije en pakt voor dat land punten in Europa. Maar blijkbaar mogen we hier ook al niet meer meedoen. Turkije lijdt aan een enorm slecht voetbalimago en ik wil dit soort voetbal niet meer spelen. Ik ben 26 jaar, maar sta op het punt om te stoppen met voetbal, want ik ben het hele gedoe hier spuugzat. Ik heb het gewoon gehad", besluit de twaalfvoudig Turks international.

-

Meer nieuws

Plottwist: Bayern München krijgt derde afwijzing in zoektocht naar trainer
7
Alle genomineerden voor Bronzen Schild in de KKD bekend: FC Dordrecht domineert
10
Malen en Maatsen trekken extra profijt uit Champions League-zege op PSG
1
'Manchester United hangt fors prijskaartje aan opgeleefde Mason Greenwood'
21
In mei nog een buitenlandse wedstrijd bezoeken? Bekijk de ticketshop!
0
Sam Beukema én Joshua Zirkzee kunnen absolute droomtransfers maken
16

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
20 hints ??#voetbal
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties