Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben niet bang voor opa en zijn tien spelertjes die er niets van kunnen'

Laatste update:

Met het oog op komende vrijdag komt het treffen met Argentinië ter sprake bij De Oranjewinter. Noa Vahle, verslaggever ter plekke in Qatar, krijgt Valentijn Driessen voor de camera, die zijn licht laat schijnen op de tegenstander. "Argentinië speelt met tien man, hè. Wat dat aangaat moet het appeltje-eitje zijn. Ik heb Messi gisteren (zaterdag, tegen Australië, red.) ook weer gezien. Behalve die drie à vier momentjes doet hij echt he-le-maal niets. Het is gewoon een heel armoedig elftal, dat ook heel veel problemen heeft aan de bal. De bal is bij Argentinië de grootste vijand, en een hele goede speler - Lisandro Martínez - mag alleen af en toe invallen. Dus die coach houdt ook niet van voetballen", aldus de chef voetbal van De Telegraaf.

Driessens voorspelling is dan ook helder: "Ik denk wel dat Nederland aan het langste eind trekt. Daar zit meer voetbal in dan bij die tien van Argentinië." Wanneer het beeld terugkeert naar de studio, is Wilfred Genee iets pessimistischer gestemd. "Nu wordt het een hele teleurstelling als we er vrijdag uit gaan", stelt de presentator. Derksen maant hem tot rust: "Daar hoef je niet op te rekenen. Nederland is gewoon veel beter dan Argentinië."

"Hij (Driessen, red.) heeft gelijk", vervolgt de Snor daarop. "Het is een armoedig elftal met een goede keeper." Over sterspeler Messi heeft Derksen soortgelijke woorden over als Driessen. "Opa met zijn tien spelertjes die er niet zoveel van kunnen. Als hij de bal heeft is het leuk, maar zodra Nederland de bal heeft, speelt Argentinië met tien man. Want Messi doet niet mee als de tegenpartij de bal heeft. Die komt pas in actie als hij die op een serveerblaadje krijgt."

Derksen weet dan ook zonder abracadabra te benoemen wat Nederland vrijdag te doen staat in het Lusailstadion. "Je moet de mensen die op Messi passen afschermen. Die moet geen bal krijgen", aldus de analist. Messi ziet zelf in ieder geval een zware kluif in Nederland, zo liet hij zaterdag al weten. "Zij spelen heel goed, ze gaan ons het niet makkelijk maken. Het WK was al zwaar, maar nu we in de kwartfinale staan zal dat nog meer het geval zijn."

WK
Nederland
2 - 2
Argentinië

Meer nieuws

NEC mag dankzij heerlijke goals Chery nog altijd hopen op vijfde plek
0
Mauro Júnior zingt provocerend anti-Ajax-liedje op huldiging van PSV
21
Turkse titelstrijd nagenoeg beslist na nieuw puntenverlies Fenerbahçe
44
Lang start anti-Feyenoord-lied dat afkomstig is van Ajax; Luuk de Jong grijpt in
99
Live meepraten in de Premier League: Crystal Palace - Manchester United
31
Koopmeiners heeft geen basisplek nodig om goud waard te zijn voor Atalanta
2

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties