Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben niet gekomen om heel wat jaren in Jong Ajax te spelen'

Laatste update:

"Het was fijn om te wennen aan de manier van spelen van Ajax, want hoe je het ook wendt of keert: het is toch nieuw. Ik ben tevreden over de afgelopen week, het is fijn dat we begonnen zijn. Er is sprake van een andere manier van spelen ten opzichte van sc Heerenveen, ondanks dat beide teams wel spelen vanuit eigen initiatief", zegt Pierie in gesprek met Ajax TV. "Ik heb deze week zeker termen gehoord die ik nog niet kende. Die tactieken ga ik nog niet verklappen, dat zullen jullie tijdens het seizoen wel zien."

Pierie kende al enkele nieuwe medespelers. "Ik kende een paar jongere gasten al van de jeugdelftallen van Oranje: Sven Botman, Perr Schuurs, Jurgen Ekkelenkamp", zegt de verdediger. Tijdens het trainingskap in De Lutte deelde Pierie een kamer met Carel Eiting. "Dat is een leuke gast. We lijken wel een beetje op elkaar, ik heb veel gelachen met Carel. Na deze week ben ik vooral trots. Je speelt ineens voor de beste club van Nederland."

"Alles ademt topsport, professionaliteit en een bepaalde mentaliteit. Ik wil niet zeggen dat dat bij Heerenveen niet zo was, maar bij Ajax vele malen meer. Het draait maar om één ding: winnen", voegt Pierie toe in een interview met de NOS. Hij hoopt zo snel mogelijk een basisplaats te veroveren in het eerste elftal van Ajax. "Feit is dat Ajax vorig seizoen een prachtige prestatie heeft geleverd. Het wordt niet makkelijk, maar ik ben niet gekomen om heel wat jaren in Jong Ajax te spelen. Dan heb ik iets niet goed gedaan."

Is Kik Pierie volgend seizoen basisspeler bij Ajax?

Meer nieuws

Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
0
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
15
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
48
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
29
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0
Live meepraten in LaLiga: Real Mallorca - Atlético Madrid
1

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties