Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben niet het type dat op de bank gaat wachten tot zijn contract afloopt'

Laatste update:

Podolski begon dit seizoen nog geen een keer in de basis bij een competitieduel van Arsenal en deed in drie invalbeurten maar 37 minuten mee. "Ik heb nog een contract tot medio 2016 en voel me thuis in Londen", zegt de aanvaller. "Ik heb ook een goede band met de fans, maar ik zal in gesprek gaan met de manager en de clubleiding, om te zien wat de beste oplossing voor alle partijen is."

"Ik wil gewoon voetballen", benadrukt Podolski. "Ik ben niet het type dat op de bank gaat wachten tot zijn contract afloopt." De wereldkampioen is bezig aan zijn derde seizoen bij Arsenal en werd eerder deze week nog in verband gebracht met Arsenals aartsrivaal Tottenham Hotspur. Podolski maakte echter direct duidelijk dat hij deze gevoelige transfer nooit zou maken.

Arsenal moet Lukas Podolski in januari verkopen

Meer nieuws

Alex Kroes wil oude bekende 'heel graag' terug naar Ajax halen
5
NAC lacht om uitspraken Roda-trainer Sibum: 'Die stond bij ons op repeat'
0
Dit is Feyenoord-target Derek Cornelius: de Canadese opvolger van David Hancko?
7
Berucht 'contractservetje' van Lionel Messi geveild voor absoluut megabedrag
0
Jouw club in de nieuwste voetbalkleding van adidas? Ontdek adidas TEAM!
0
Opvallend besluit Newcastle over Yankuba Minteh? 'Dan is Feyenoord kansloos'
13

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties