Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben niet ingehuurd om handtekeningen te vragen aan Van der Vaart'

Laatste update:

De 46-jarige Thorup zegt in het interview met Ekstra Bladet dat het een 'eer' is om met een speler als Van der Vaart te werken, maar dat hij hem niet om een handtekening zal vragen. "Ik ben ingehuurd als trainer en niet om handtekeningen te vragen. Ik moet ervoor zorgen dat hij weer op het juiste spoor komt. Van der Vaart is een familieman die daarom erg goed bij deze club past. Ik kijk uit naar de samenwerking en ben er vrij zeker van dat het een succes wordt voor alle betrokken partijen."

Thorup is het niet eens met de critici in Denemarken die beweren dat Van der Vaart door het 4-1-4-1-systeem dat Midtjylland speelt niet in het elftal zou passen. "Onze manier van voetballen is niet heilig. Ik ga het niet per se voor Rafael aanpassen, maar als dat het team beter maakt, dan is het wel degelijk mijn taak om de boel om te gooien. Ik zal Van der Vaart nog dichter bij mij aan het werk moeten zien om te bepalen waar hij gaat spelen. Maar waarschijnlijk wel in het centrum."

Voormalig bondscoach Morten Olsen noemt de komst van Van der Vaart in dezelfde krant 'een ongekende scoop': "Daar is geen twijfel over mogelijk. Van der Vaart zegt, voor zover ik hem ken, geen 'ja' tegen dingen waar hij niet voor de volle honderd procent in gelooft. Als Van der Vaart zijn niveau weet op te krikken, dan zal hij een groot succes worden voor Midtjylland en de Superligaen. Hij is namelijk een slimme voetballer met veel ervaring." Van der Vaart tekende een contract voor twee seizoenen bij de club uit Herning.

De transfer van Rafael van der Vaart is GROOT nieuws in Denemarken. Daarom zijn in deze special de grootste namen te vinden die ooit in de Superligaen hebben gespeeld! ????

Geplaatst door voetbalzone op woensdag 10 augustus 2016

Ga jij nu wedstrijden van FC Midtjylland kijken?

Meer nieuws

De schoonzoon van Earnest Stewart kan het kampioensfeest van PSV verzieken
4
Cristiano Ronaldo beleeft droomavond met perfecte hattrick voor Al-Nassr
2
Ajax-huurling Mikautadze scoort, levert assist en pakt zeer dubieuze rode kaart
18
Real Madrid verovert 36ste landstitel na nederlaag van FC Barcelona bij Girona
51
Ontketende Haaland houdt Manchester City met vier goals op titelkoers
32
Lazio verder verwijderd van Champions League na hele late mokerslag
0

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties