Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben niet nonchalant, maar juist heel gedreven en standvastig'

Laatste update:

Op de website van Ajax kijkt hij met plezier terug op 2010, waarin het hoogtepunt gemakkelijk te raden valt: "De WK-finale natuurlijk", zegt Van der Wiel lachend. "De finale was zó mooi. Het stadion was ontzettend groot en je zag alleen maar flitsen van de camera's in het publiek. Ik voel mij vereerd dat ik de finale heb mogen spelen. Als jonge jongen is het natuurlijk prachtig. Vroeger was het een droom, nu heb ik het zelf mogen meemaken.''

"Het is heel anders dan spelen met Ajax. We zijn ook heel ver gekomen in het toernooi, dat is uniek. In Nederland word je gehuldigd en vaar je door de grachten… Ja, dat is zeker fantastisch om mee te maken", vervolgt Van der Wiel, die zich direct na het WK bij Ajax meldde. Hij had daar naar eigen zeggen niet veel last van: "Als je eenmaal in een flow zit gaat het makkelijk. Het is juist moeilijk als je een grote pauze tussen hebt en dan weer moet beginnen.''

De resultaten vielen echter tegen en Martin Jol besloot om zijn contract in te leveren, waarna Frank de Boer het stokje overnam. Onder zijn leiding won Ajax van AC Milan en AZ, waardoor de Amsterdammers in 2011 nog op drie fronten meedoen om een prijs: de Europa League, de KNVB-beker en in de Eredivisie. Maar nu is het eerst rust: "Ik heb een mooi jaar achter de rug. Ik ga nu met een goed gevoel op vakantie", besluit Van der Wiel.

Gregory van der Wiel is van Europees topniveau

Meer nieuws

Sergio Ramos neemt definitief besluit en gaat Sevilla na één seizoen verlaten
1
'Liverpool en Arne Slot leggen eerste contact met Feyenoord over Dávid Hancko'
13
Pak 50x je inzet als Turkije het EK opent met een overwinning op Georgië!
0
Voormalig PSV-held verschijnt plotseling in podcast met shirt van Feyenoord aan
0
Polen zijn woedend om actie van Koeman vlak voor de wedstrijd tegen Nederland
37
Rapport Oranje: twee spelers vallen door de mand en scoren onvoldoende
156

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties