Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico's van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

'Ik ben niet verrast dat wij geen penalty krijgen, terwijl Barça ze wel krijgt'

Laatste update:

"We moeten onze aandacht richten op de volgende wedstrijd. Er komen nog voldoende wedstrijden, dus we moeten ons niet druk maken. Ik ga naar huis met een schoon geweten, wetende dat we alles gegeven hebben", zegt de verdediger in gesprek met Marca. "Wanneer we niet winnen, trekken we onze conclusies. Er kunnen altijd dingen verbeterd worden. We moeten onze koppen weer bij elkaar steken, dat is de sleutel tot succes."

"Het was niet een van onze beste dagen, vooral niet voor het doel. We creëerden toch veel kansen, ondanks dat we niet goed speelden", vervolgt Ramos, die van mening is dat Real Madrid aanspraak had op een strafschop. "Het verrast me niet dat wij geen penalty's krijgen, terwijl Barcelona ze wel krijgt." Volgens trainer Zinédine Zidane was er na de wedstrijd sprake van een slechte sfeer in de kleedkamer van de Koninklijke.

"Dat gebeurt nu eenmaal als de bal er niet in wil. We speelden geen goede wedstrijd, maar ook geen slechte. We blijven kalm, want er ligt nog een heel seizoen voor ons. Toch moeten we iets zien te veranderen in thuiswedstrijden en hadden we niet verwacht dat het zo zou lopen. Het enige dat we kunnen doen, is zorgen dat we de volgende wedstrijd wel winnen", besluit de Franse oefenmeester zijn verhaal.

Quique Setién, trainer van Real Betis, was van mening dat zijn ploeg wat geluk had. "Winnen in Bernabéu betekent veel, het maakt ons sterker en zorgt voor veel vertrouwen. Om te winnen hier, moet je lijden en een beetje geluk hebben. Je moet bovendien weten dat ze hun zwakheden hebben, we hadden zelfs ruimer kunnen winnen."

-
Gaat Real Madrid nog kampioen van Spanje worden?

Meer nieuws

Broers Van de Kerkhof hopen op vertrek PSV'er: 'Kunstgebit mee en wegwezen!'
5
Driessen noemt mogelijke opvolger Slot: 'Te Kloese was gecharmeerd van hem'
3
'De Telegraaf heeft keurig verzoek ingediend bij Ajax voor een gesprek, maar...'
10
Feyenoord moet straf uitzitten tijdens de afscheidswedstrijd van Slot in De Kuip
22
Romano weet het zeker: transfer van Arne Slot naar Liverpool is rond
13
'Dick Schreuder op poleposition voor nieuwe trainer van Feyenoord'
74

Meer sportnieuws

Het is niet (meer) mogelijk om te reageren op dit document.
Reacties